Hogy növesszem a hajam természetes anyagokkal? (beszélgetés)
Nekem a Vitanol C hajszesz is bejött! :)
Ricinust úgy kell használni, hogy este hajhossznak megfelelő adagban kikevered a ricinusolajat és az olivaolajat (lehet sima étolaj is), kicsit felmelegíted, belemaszírozod a fejbőrödbe és a (száraz) hajadba, teszel rá valami sapkát, kicsit még melegítesz rajta hajszárítóval. Fontos, hogy melegen legyen, akkor jobban kifejti a hatását. Reggel lemosod, kis balzsam, pakolás, és kész. De lehet úgyis, hogy reggel teszed fel, és este lemosod. Ezt hetente 1-2 alkalommal kell használni. Egyébként nagyon jó a szempillára is, dúsabb lesz és hosszabb. Hát ha van még valami hajszesz, ami bevált, vagy ampulla, akkor lehet azt is alkalmazni még.
De jó lenne ha nekem "csak" derékig érő hajam lenne:D Nyáron koszorús csajszi leszek, áomszép hatalmas rózsaszín ruhában, és éppen vállig érő gagyi hajam van, ami már ebben a hosszban is eléggé törik:( de hátha a ricinusolajtól jobb lesz! Aki használta és jó volt neki, az hogy is ccsinálta?Száraz vagy vizes hajra fésüli?minden hajmosás előtt?
Hát ez nekem is megfordult már a fejemben, mert mint írtam, nekem ez a max. hosszúság, aztán törik a vége... :-(
Szupi! Köszi, én is hasznos ötleteket olvastam. :)))
Lenne egy olyan kérdésem, hogy szerintetek van olyan, hogy valakinek nem nő a haja? Mármint egy bizonyos szintnél tovább? Annyira szeretném már, ha a hátam közepéig érne már, de olyan lassan...
Lehet, hogy tél miatt, nem?
Legalábbis a fodrászom azt mondta, hogy nyáron a nap + D vitamin segít az ilyesmin...
Szia Iza! Én örülnék, ha derékig érne újból, de a lapockám "aljánál" megáll növésben! :-( Irigyellek, hogy neked odáig ér!!! Vichyt én is próbáltam, de csak egy kúrát, hát nem olcsó, 10 ezer forint volt és akciósan vettem! :-( akkor jól tudtam, hogy a fog is befolyásoló tényező, na meg a stressz! Akkor ezek szerint kísérletezni kell, hogy melyik "kence" lesz jó nekem!
*másnak pedig nem használ.. Bocsi, elgépeltem :)
Szia Enikő! Nekem is itt van a gond, hogy derékig megnőtt a hajam, de már hónapok óta stagnál, nem akar hosszabb lenni, pedig annyira szeretném.. Elkezdtem használni a ricinusolajat, azóta sokkal kezelhetőbb lett, nem törik, nem gubancolódik. A Varga hajcseppet is valaki dicséri, másnap pedig nem használ, nekem pl. sajnos az sem, és a Bánfi cuccok sem voltak jók. Egyedül amivel meg voltam elégedve, az a Vichy dercos aminexil szérum, csak kicsit borsos ára van, de aranyat ér! Azzal csak az a gond, hogy ha az ember előírás szerint használja, akkor semeddig sem tart. :S
Egyébként a góc (rossz fog, mandula, stb.) miatt sokaknak nagyon hullik a haja, vagy a minősége sínyli meg. Érdemes utánanézni.
Mondjuk nekem hosszú a hajam, de egy bizonyos hossznál, mint most elkezd törni a vége, így csak ezt a hosszt érem el, mint most, hiába vág a fodrász a végéből... :-( pedig jó lenne hosszabb haj! :-)
Sziasztok! örülök ennek a témának! Nekem elkezdett hullani a hajam, nem tudom, hogy a szülés miatt-e, bár az lassan 2 éve lesz! :-) Fogak állapotától is hullhat??? Nem tudja valaki??? Én ezt is hallottam! Varga hajcseppet hogy kell használni? Úgy látom az többeknek bejött! Ritkult hajnál is segít vagy csak a hajhossz növelésénél??? Köszi előre is!
szerintem én is a ricinusolajjal kezdem, vagy a sörélesztő, jaj, nem is tudom melyik:D
Köszi lányok, én is kipróbálom, hátha valami szépen varázsol a fejemből..:-)
Hali!Ricinusolaj gyógyszertárba mérik 100grm 3-4 pakolásra elég.Szóval kb 30grm olajat összekeversz 1 tojássárgájával és azt a fejedre+hajadra kened,zacsit+sapit húzol rá és 2 órát rajtahagyod,aztán lemosod.Sok sikert hozzá.
jaj, nagyon szépen megköszönném...:-)
A varga cseppből van 3 fajta.Melyiket érdemes kipróbálni?
A sörélesztő nekem is bevált.
Én is azzal kezdtem,eléggé szkeptikus voltam,de miután több milit nőtt rákentem a hajamra is:)
Gyógyszertárban külső felhasználásra kell kérni.
100ml kb 300-400 forint és 1 hónapra elég.
Elküldjem privibnen az alkalmazást?
A szempilláimat is kenem pár hete és sokat nőtt és dúsult is!
Köszike, kipróbálom én is. És az a varga, azt is? és melyik szerintetek a hatásosabb?
Ricinusolaj.Gyógyszertárban lehet kapni.Nem vészes az ára!
É is csak egyszer kenem,az aktuális hajmosás előtt.A bőrdokim is így javasolta.
és mi is ez a ricinus? valami orvosság? vagy csepp? mert azt nem találom sehol. esetleg hol lehet beszerezni?
Nekem a Varga hajcseppek csodát tettek a hajammal... dús, és nő, mint a gomba:-)
hetente hányszor kened? 1 szer elég?Mert én ugy csinálom!
Ricinusról Bővebben Csigusz n
aplójából:
[link]
Forcapil,Biovanne kapszula,Hair Clinic.Ezek belülről.Kívűlrtől csalán hajszesz,vagy cseppek,esetleg Varga,bár nekem nem csinált semmit.A ricinus volt eddig a leghatásosabb,van kép az adatlapomon,hogy mernnyire.
sziasztok, es azt a riciumus valamit hol lehet kapni? és mi az egyáltalán?
És a varga hajcsepp?
ez a téma engem is érdekelne. köszi szépen
További ajánlott fórumok: