Hogy mondtátok el azt a párotoknak hogy van valakitek? (beszélgetés)
Helyes!
Minek jöttél rá?!
Mit idegesítetted magad, mitől jobb az, ha tudod? Kinek árt az, ha van az asszonynak egy-két kis kalandja, de közben az élet rendben megy tovább.
nekem sem mondta el... én jöttem rá, de még akkor is letagadta :-(
azóta még nem sikerült igazán megbíznom senkiben..
Sehogy. Isten ments elmondani!
Sőt, ha gyanút fog, TAGADNI, TAGADNI, TAGADNI!
Nem tudom,hogy azóta mi van veled,de ha már megvan a pénzed magadra,akkor ideje lépni.:)
Van,aki csak lépne,de nincs rá pénze.Nem vagy neki fontos,tehát nyugodtan faképnél hagyhatod.Ha akarod,ne hagyd cserben.De attól még simán elhagyhatod.Még az jó,ha gyerekeitek nincsenek,mert legalább affelé nem kell felelősségteljes hűséggel lenned ÖNÁLLÓSODÁSUKIG(egy egészséges gyerek alig várja,hogy felnőttként lepattintsa magáról a szülői házat...)Akkor kissé más manőverek is köllenek és a lelépés is csak 75%-os egy időre,de az sem egy lehetetlen helyzet...:)
Szóval simán új életet kezdhetsz úgyis,hogy nem hagysz cserben senkit.
Nem kell ám túlbonyolítani a dolgokat...;)
Csak a megszokott módon sántít.
De ez sem baj, mindjárt jön a Húsvét;)
Nem tudtam.
De sántít ez az egész sztori.
"1,5 hónapja van barátom voltunk is együtt, de védekeztünk"
Akkor most mi van?
Egyébként tegnap előtt még gyereket terveztél, és azt sem bántad volna, ha most sikerül teherbe esni.
De kitől? Akivel csak köszönő viszonyban vagy, vagy attól, akivel csak ismerkedsz?
A pénzed miatt van veled? Ez sok mindenre magyarázat.
Te miért vagy vele?
"No igen, manapsag jellemzo a regit kidobni, a megjavitasara kiserletet sem teszunk. Szemetre a ferfiakkal, vegul is csak hasznalati targyak, mint egy kavedaralo. "
Érdekes én ezt pont fordítva tapasztalom...
Pfff!
Miért nem válsz el, ha ez nem működik, és indulsz tiszta lappal?
No igen, manapsag jellemzo a regit kidobni, a megjavitasara kiserletet sem teszunk. Szemetre a ferfiakkal, vegul is csak hasznalati targyak, mint egy kavedaralo.
Jol akarod erezni magad? Remek. Ez mindenkinek jar. De miert vagy ennyire gyenge es gyava, hogy egy forumon kerdezel arrol, hogyan tedd lapatra a ferjed?
Amikor osszejottetek az elozo padasoddal is ezt muvelted?
Pakolj ossze egyik delutan, amikor dolgozik es hagyj egy cetlit az asztalon. Stilusos lesz.
Ha elhagyod, önmagad miatt hagyd el, mert te így akarod. Másfél hónap kevés ... szinte semmi.
Mint ahogy a 3 év is... Fordított esetben mit tudnál elfogadni a másiktól anélkül, hogy a lelkedbe gázoljon???
Szakítani kultúráltan - kevesen tudnak :(
Ezt tartsd szem elôtt mindenképpen.
Senkinek sem esik jól egy olyan mondat, hogy azért hagylak el, mert mást akarok...
További ajánlott fórumok:
- Mikor mondjam el a gyereknek, hogy nem létezik a Mikulás, Jézuska, Húsvéti nyúl? Ti mikor, hogyan mondtátok el?
- Voltatok már úgy, hogy elegetek lett a férfiakból és azt mondtátok, hogy inkább maradtok egyedül?
- Ti már mondtátok meg valaha egy pasinak egyenesen, hogy "szeretlek"?
- Nektek okozott már olyan panaszt a fog.gátló tabi, hogy végleg lemondtatok a szedéséről?
- Ti hogyan mondtátok el a párotoknak, hogy babátok lesz?
- Hogyan mondtátok el a párotoknak/családnak azt, hogy babát vártok?