Hogyan mondtátok el a párotoknak/családnak azt, hogy babát vártok? (beszélgetős fórum)
Én nem vagyok túlzottan romantikus és érzelgős típus, úgyhogy inkább frappánsan közöltem a férjemmel a második gyerkőcünk születését.
Nem volt itthon, dolgozott, ezért írtam neki egy üzenetet ezzel a szöveggel:
"Gratulálunk, Ön nyert! Nyereményét decemberben "veheti át" a második gyermeke személyében. Üdvözlettel: a felesége terhes tesztje.:)"
Ez nem éppen bensőséges módja a jó hír közlésének, de szerintem nem is az a lényeg, hogy hogyan közöljük a kis emberke érkezését, hanem az, hogy mennyire vágyunk rá.:)
Én nagyon sokat vártam a második babámra. Több mint egy évig nem sikerült teherbe esnem.
Mikor sikerült végre, nem mondtam el fűnek-fának. Csak a férjemnek. Anyum meg rám nézett és rögtön tudta :) De a család többi tagjának és az ismerősöknek csak 3. hónap után.
Annyira vártuk ezt a babát és olyan sokáig, hogy nem akartam hogy baj legyen.
És olyan jó, amikor csak apuka és én tudjuk és senki de senki más :) Ez olyan bizalmas :)
Egyébként úgy mondtam el a férjemnek, miután pozitív lett a teszt, ő még nem volt otthon. Apró pici cetliket ragasztgattam körbe a lakásban, nyilakkal, ide-oda vezetgetve őt, hogy most ide gyere, most oda gyere, majd a konyha asztalon hagyott teszthez vezettem. Ott volt az utolsó üzenet, hogy most gyere be a szobába!
Valahogy így :)
Szia!
Mivel óramű pontosságú volt a mensim, és az első nap reggelén nem jött meg, tudtam, h miért is. :) Emlékszem, Apa még lustizott az ágyban, én meg rohantam hozzá, h nem jött meg. Ő férfias nyugodtsággal: várjunk még pár napot.
Másnap még mindig semmi, ezért elmentünk venni tesztet. Be a mosdóba és lám, 2 db csík. :D Apa már az ajtóban állt. Negyed órán keresztül vigyorogtunk egymásra, úgy hogy nem tudtunk megszólalni. Persze a biztonság kedvéért Apa még egyszer leellenőrizte, hogy a 2 csík az "azt" jelenti. :) Én meg óránként néztem a tesztet, nehogy eltűnjön egy vonalka is. :D
Nagyjából ennyi.
Tudod mostanában megsokasodtak azok a nők akik az évnek minden hónapjában terhesek, de főleg akkor amikor "izzik" a lábuk alatt a talaj. Aztán amikor elcsitul a "vihar" akkor meg vetélnek.
Az ember úgy van ezzel, hogy az első 2 húzást még komolyan veszi, ha harmadikat már nem.
Tegyük hozzá-én sem lennék erre képes, de tudok olyan nőről aki minden pasijával ezt tette és amiket mostanában hallok hogy nők mikre képesek-hát, én inkább ezt javaslom. Minden pasinak ezt kéne tenni. Hiszen 6 hetes már látszik UH-on, sőt már szivverés is hallható.
Az uh-ig, hogy bírnád ki?
Nekem nem ment volna, azt olyan lett volna, mintha hazudnék neki...meg kell osztani, rögtön.:-))
Én nem szeretem a szirupos dolgokat:DD meg azt sem hoy már mindenki ezt csinálja. Néha a legegyszerűbb dolgok a legjobbak:DD
Elvinném az UH-ra:)
Semmi jó sztori, csak boldog.:-)
Apával közösen vettük a tesztet, én megcsináltam, ameddig várni kellett, kint ültünk a nappaliban, mert rápisilés után rá sem néztem, csak letettem.
Aztán bementem érte, és majdnem összeestem, bár én már tudtam, hogy az vagyok, ÉREZTEM...
Nekem a könnyeim potyogtak, remegtem, ő nem tudta sírjon, vagy nevesen, csak azt kérdezte, hogy de akkor ez mit jelent?:-)
Aztán elkezdett telefonálni mindenkinek....:-)
Szia!
Sztorim még nincs, de rengeteg féle képpen elképzeltem a dolgot ...
pici cipő "ajándékba" apának ....
egyszerűen elé állni és megmondani ....
sugalmazni, hogy többen leszünk ...
De úgyis majd az élet hozza, hogyan fogja megtudni ...
Bár ... az a sanda gyanúm, hogy Ő előbb fogja majd tudni, mint én :)
További ajánlott fórumok:
- Mennyi idő után mondanátok igent a párotoknak/ kérnétek meg a párotok kezét?
- Hogy mondtátok el azt a párotoknak hogy van valakitek?
- Mikor tudatosult bennetek,hogy babát vártok?
- Ti hogyan mondtátok el a párotoknak, hogy babátok lesz?
- Nektek mikor kezdett látszani a pocitokon, hogy babát vártok? :)
- Ti hogyan jelentitek be azt hogy babát vártok?