Hogy mondanátok meg neki....? (beszélgetés)
Na jó. De nem is az volt a kérdés, hogy igazi-e valamelyik.
Csak hogy mit kell ilyenkor tenni. (vagy mit érdemes)
(Ha én jól értettem)
A magam részéről hiszek a meglátni és megszeretni-ben, szóval akár érezhetnél többet is, egy hónap alatt meg pláne ..... :o))
Én is azt támogatom, hogy légy őszinte mindkét pasival ..... mondd el, hogy részedről hol tart a kapcsolat, és hogy egyelőre találkozgatsz másokkal is ..... és dönteni meg mi a lapján döntenél, ha egyiknél sem érzed azt, hogy húúúúúú, ez a pasi kell nekem!!!! Szerintem ismerkedj velük, legyenek tisztában a helyzettel, ..... dönteni meg akkor dönts, ha már tudod, mit akarsz ....
A végén viszont tuti megbántod valamelyiket, vagy az is lehet, hog mindkettőt, ha jön egy harmadik, és az mindent elsöpör .....
Ha viszont biztosan tudod, hogy az egyik fiú nem jöhet számításba, akkor mondd meg neki még az elején ..... feleslegesen ne hitegesd ....
Ha elmondhatom egy pasi szemszögéből is:
Azt, hogy el kell mondani az oké.
Az, hogy dönteni kellene, azt nem hiszem. Ha nem tudsz még dönteni, akkor miért döntenél?
Az tény és való, ha nem tudsz dönteni, akkor egyik sem az igazi!
Amikor azt írtad, hogy "1 hónap alatt persze nem is alakulhat ki a szerelem", na ezen nagyon meg voltam döbbenve! Akár 1 perc alatt is! (persze alakulhat kicsit később is, de ha nincs a tűz, akkor az 1 hónap múlva már nem is lesz az, szerintem).
Javallatom:
Ha nem akarsz dönteni, akkor nem kell dönteni, csak tedd őket képbe, hogy nincsenek egyedül! Találkozgatsz mással is. Így nem játszol senki érzelmeivel.
Ha nem érzed magadat így korrektnek és abszolút nem veszi be a gyomrod, akkor amelyik oldalra billennek az érzéseid. Ezek sem kellenek, hogy véglegesek legyenek.
Ez nem ez kiszavazó show, hogy ha döntöttél, akkor a másik szertefoszlik.
Szerintem mind a kettő kaland a részedre, akkor meg fölösleges túl komolyan venni a "rúgd ki", "döntened kell" meg minden ilyesmit.
De persze ez csak az én szemszögem.
már megadtad a választ: mivel az egy hónapost sikeresen "megcsaltad", szerintem annak a kapcsolatnak már semmi értelme, neki minél előbb mond el, hogy vége(mivel számodra annak vége, csak magadnak sem vallod be, de légy erős..jobban jársz, mindjárt most az elején!)
a másikban biztos vagy? ha igen folytasd, ha nem keress másikat. Bár nekem a szerelem nem úgy "jön", hogy randizgatok valakivel, aztán csak kialakul vagy sem, hanem először megismerek valakit, majd szerelmes leszek belé, és ha ő is így érez, összejövünk...
1 hónap? egy hét? azt választ aki mellett nem keresgélnél mást.
az első pasinak mond meg szerintem hogy mégsem akarsz tőle semmit csak barátságot
a másikkal meg maradj amig jó vele
de szerintem még lesz következőD ha egy kapcsolat első honapjába már észre veszel egy harmadik pasit akkor nem lenne jó vége a kapcsolatnak szerintem
Bocsi tobbes szammal kellet volna irnom.
Igy most jatszol a masok erzeseivel,meg persze a sajat magadeval is.
További ajánlott fórumok:
- Miért sértődnek meg a kövérek, ha azt mondja nekik valaki, hogy ne egyenek annyit?
- Szerintetek hülyének nézne a csaj, ha most írnék neki, hogy randizzunk szeptemberben ?
- Elmondjam neki, hogy terhes vagyok?
- Miért hitegetik magukat a túlsúlyos, kövér vagy épp duci nők, hogy nekik így jó, ahelyett, hogy tennének valamit a változásért?
- Ti mit mondanátok neki hogy megértse, hogy most nem lehet több közöttünk?
- Anyósom rögeszméje, hogy a gyermekem a szoptatás végett ragaszkodik hozzám. Mit mondanátok neki a helyemben?