Hogy lehet letölteni az Olimpus Master FE-100 fényképezőgép programból lemezre a képeket? (tudásbázis)
Örülök, hogy tudtam segíteni!
Neked is szép napot!
Szióka!!!
Köszönöm szépen a segítséget!
Sikerült letöltenem az össze képet!
Hálás vagyok neked!
Legyen szép napod!
Szia Denique!
Igen, a program alatt a telepítő Cd programját értem, ami magában foglalja az összes eddigi képet, amit a géppel készítettünk!
Köszi a segítséget, meg fogom nézni a "Picasa" programot! Vagyis már töltöm is le!
Még egyszer köszi!
Én a Google Picasa nevű programját használom.
Ez a program összegyűjti magába a gépeden lévő összes képet, amit utána rendezni és kiírni is könnyedén tudsz vele.
Gondolom, hogy a fényképezőgép programján azt érted, hogy a géphez kapott CD-ről feltelepítettél egy programot, ami leszedi a fényképezőről a képeket.
Segítséget szeretnék kérni, hogy lehet a programból CD/DVD lemezre letölteni a számítógépen lévő képeket?
Túl van terhelve a gépünk memóriája és a rengeteg fotót le szeretnénk szedni róla. A külön kimásolgatás rengeteg idő. Biztosan van rá lehetőség, hogy lehetne letölteni, de nincs magyar tájékoztatónk, nem boldogulunk vele.
Előre is köszönöm a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Miért élvezetes a pasik számára letölteni "idegen" csajok képeit a netről?
- Milyen fényképezőgépet vegyek?
- Temetésen illik fényképezni?
- A fényképezőgépről szeretném letölteni a képeket, viszont nem csatlakozik a számítógéphez, mit tegyek?
- Kodak C142 fényképezőgépről nem tudom a videókat letölteni, mert azt irja ki, hogy "nincs elég memória a művelet befejezéséhez. Mit tegyek?
- Tudna valaki segíteni, hogy fényképezőgép használati utasítást honnét lehet letölteni (magyarul)?