Hogy lehet kikapcsolni az agyat az utolsó hetekben, hogy ne legyünk türelmetlenek? (beszélgetés)
Sehogy. És nem is kell, mindennek eljön az ideje.
Amúgy nem értelek, mert egyszer már átélted ezt a várakozást. Vagy elfelejtetted?
Szerintem az lenne a csoda, ha nem ezen kattognál :)
Jó egészséget!!!
Hát én is türelmetlen voltam már az utolsó hetekben, de próbáltam magamban azt a gondolatot ismételgetni, hogy a baba majd érzi mikor jön el az ideje annak, hogy megérkezzen, én akkor váltam nyugodtabbá, amikor már minden a helyén volt.
Tehát a kis cuccai, az ágya, a dolgok minden ami kell, és készen várták az érkezését.
De azzal is eltöltheted az időd, hogy magadra fordítod, pihensz, tervezed a baba születése utáni időd, vagy barátnőzöl egyet még, mielőtt bekap a mókuskerék a szülés után. :D
Én ezeket csináltam, habár 30x mostam át és hajtogattam össze a ruháit, mert néha nem tudtam már magammal mit kezdeni. :D
További ajánlott fórumok:
- Hogy oldjuk meg, ha az áramot kikapcsolták?
- Ha anyák vagyunk a kikapcsolódás, BULI már luxus?
- Fogyás, ahol nem az idővel, hanem a türelmetlenséggel állunk hadban...Nyárra már mutasson valamennyivel kevesebbet a mérleg
- Szerintetek korrekt ha a gyereket nevelő szülő kikapcsolja a gyerek telefonját, amit a másik szülőtől kapott?
- Az esti altatásba már beleőrülök, estére türelmetlenebb...
- Kezdődik, munkanélküli vagyok, leendő anyós türelmetlen..