Hogy lehet hogy a teszt megcsinálása után pár napra megjelent a 2 csík? (tudásbázis)
most látom, hogy ez egy régebbi topic, és már egyszer válaszoltam is :)
a használati útmutatóban is benne van, hogy utána már ne nézegessük, mert nagy valőszínűséggel megjelenik a 2. csík is.
Csak az az eredmény hiteles amit akkor mutat mikor csináltad,később mutathat más eredményt,de az nem valós az elszíneződés miatt!
a tesztek a legalább 7 napos terhességet mutatják meg.ha túl korán csinálod a próbát,akkor is rossz eredményt kaphatsz,de ha régi a teszt,az sem mutat jó eredményt,ezért nem árt ismételni,ha lehet más-más fajtájúval.
Nekem majdnem, pont így volt! Reggel megcsináltam a tesztet, sajnos semmit nem mutatott, mármint nem voltam terhes! Este kíváncsiságból megnéztem megint, akkor pedig azt jelezte ki, hogy az vagyok, terhes! Másnap a férjem vett megint tesztet, az viszont egyből kimutatta, hogy babát várok! Majd mikor dokihoz kerülte, Ő meg megerősített, hogy babákat várok! Ikreim vannak, már 2.5 évesek!:)
a teszt leírásában is benne van, hogy csak az az eredmény érvényes, amit az előírt időben mutat
szia
a teszt elvégzése után max 10 percig kapsz pontos eredményt aztán 15 perc mulva már téveset mutat(hat)!Szóval az hogy 4 nap után mást mutat az már érvénytelen eredmény!Amit 10 percen belűl muatat az a helyes eredmény!Ez tuti!
A tesztek tájékoztatójában az szerepel,hogy csak a meghatározott idő múlva (ami 2-5 perc) szabad megnézni az eredményt,mert hosszú állás után elszíneződhet,és így hamis eredményt mutathat.A félóra vagy 2 nap múlva megnézett teszt már nem a valós eredméyt mutatja.Azt is írják benne,hogy a halvány második csík is pozitív eredmény,nem számít a csík erőssége,(de csak az előírt időn belül)és a pozitív eredmény mindig biztosabb,mint a negatív.Én még sosem csalódtam terhességi tesztben,mindig korrekt eredményt kaptam,pedig nem a drágább fajtákat vásároltam.Igaz,mindig betartottam a használati útmutatóban leírtakat.Neked is ezt tanácsolom egy új teszt elvégzésénél.De nem kell pánikolni szerintem.
ugy értem,azt mondták mivel a gyógyszer miatt ez amugysem igazi mensi,ettől még nyugodtan meghozhatta a gyógyszer ha terhes vagyok akkor is...
sőt azóta már menstruáltam is dehát a fogamzásgátlót szedek igy sztem attól még lehetek terhes
Szia!
Sztem lehetséges, hogy pozitív a teszt. Nekem mikor 4 negatív tesztem lett, több napig tároltam, hogy hátha zebrás lesz, de azon ugyan nem volt semmi (egyiken se:( )
Csinálj még egyet, reggeli elsőből és ha az is ilyen lesz, akkor irány a doki, főleg ha még nem szeretnél babócát.
mondjuk azt irta a papír hogy a negatív eredményt pontosan 5 perc után mutatja ki
Igen lehetséges..csinálj meg még egy tesztet és menj el orvoshoz. Az a biztos!
Na épp ez az ,én sosem tudnék bizni egy terhességi tesztben...bármit mútat,azonnal fölkeresném a nőgyogyászom ,hogy megbizonyosodjak a valóságról...
Van akinek talál ,hiszen nekem is talált már a második terhességemnél,de mi van azokkal az esetekkel mikor csak megtévesztenek a tesztek bármit is mutatjon...
Nekem 3 teszt lett pozitív, és mégse voltam terhes! Ez hogy lehet??
Ez érdekes...
De én azt mondom mindenképp menjél orvoshoz ..már csak azért is ,hogy te megnyigodjál,vagy vegyél egy másik újabb tesztet lásd az mit mutat...
Volt az első terhességemnél ,hogy 6 hetes terhes voltam de sajna a teszt negativ volt ,de az orvos igazolta ,hogy 6 hetes már a terhesség...
mikor el akartam dobni akkor láttam hogy megjelent a második csík kb 4-5 nap után és most nagyon félek,még nemszeretnénk babát....
Hogy lehet hogy a teszt megcsinálása után pár napra megjelent a 2 csík?
További ajánlott fórumok: