Tudja valaki, hogyan lehet azt megcsinálni (mivel?), hogy az ember lába fénylő legyen? (tudásbázis)
genetika:)
azt még el tudom képzelni, hogy néha ők is bekenik magukat valami növényi olajjal, de tuti nem viszik túlzásba, tekintve, hogy szerintem ott inkább megeszik, ami ehető, és nem magukra kenik:))
a babaolaj azért nem jó, mert ragad, kellemetlen a tapintása egy idő után
A DM-ben és más drogériákban is lehet kapni csillámos testápolót (sőt, naptejben is van ilyen)
azt ajánlom, nagyon szép selyemfényű lesz tőle a bőröd
először is szép, hidratált, szőrmentes bőr kell hozzá.
aztán ezt lehet kenegetni még olajjal, vagy egyéb "optikai tuninggal".
de pl múltkor láttam egy dokumentumfilmet, valami afrikai törzsi társadalomban élő nő szerepelt benne, és feltűnt, hogy mennyire szép a lába. nem a formája, hanem hogy tényleg ilyen szép, fényes volt rajta a bőr, tényleg olyan, mint a reklámokon a modelleknek. és ő tuti, hogy nem kenegeti semmivel, főleg nem avon kencével :))))
szerintem a testápoló is fényesé teszi a bőrődet
szerintem nem kell utánozni sekit, légy önmagad...
Sziasztok! Ne nézzetek bugyutának a kérdésem miatt, de szeretnék választ kapni!
Tudja valaki, hogyan lehet azt megcsinálni (mivel?), hogy az ember lába fénylő legyen? A sok reklám, a sok celeb...mindenkinek szépen fénylik a bőre. Mivel kenhetik be? :) Sorry, a buta kérdésért!:)
További ajánlott fórumok:
- Padlásfeljáró milyen szerelőhöz tartozik? Ki tudja megcsinálni?
- Valaki tudna nekem segíteni, hogy hogyan lehet azt megcsinálni, hogy egy fekete-fehér képen pl a póló piros legyen?
- Hogyan tudom megcsinálni azt, hogy ha engem hivnak, amig kicseng, zene legyen hallható?
- Valaki tudja mennyiért lehet mindennel együtt megcsinálni és aztán havonta mennyibe kerül egy webáruház üzemeltetése?
- Nem tudja valaki, hogy ezt milyen technikával lehet megcsinálni?
- Használ valaki SquirrelMail-t? Hogy lehet megcsinálni, hogy az új levelek sorban legyenek és a bejövő legelső oldalon, ne szétszóródva?