Padlásfeljáró milyen szerelőhöz tartozik? Ki tudja megcsinálni? (tudásbázis)
Akasztani akarták a hóhért :)
Egy rugót kellett beakasztani, de már gyenge vagyok hozzá. Szomszédnak szóltam elmondtam mit tegyen, 5mp. és beakasztotta a rugót a helyére
Tudom ajánlani a [link] weboldalt. Ott majd jelentkeznek a környező szakik, ha leírod a problémádat.
Én már 2x vettem igénybe innen szakembert (igaz, akkor még budapesti voltam).
Az asztalosok csodákra képesek. Már ha találsz olyat, aki elvállal ilyen, csip-csup, ám annál fontosabb feladatot - hiszen testi épségről van szó.
Az ezermestereket nem szabad lebecsülni! Hármat is ismerek, aki TÉNYLEG MINDENHEZ ért. Az egyikük 75 éves, de mindig kisegít, utoljára éppen most hétvégén. A másik kettő elmúlt 65 éves, és mindig, mindenben megbízhatóan lehet rájuk számítani, ráadásul nem horribilis árért. Igaz, sokszor heteket kell várni rájuk. A 40-es éveit taposó, aranykezű épületasztalossal az a baj, hogy tériszonyos, padlásos munkákra használhatatlan. Az ő ceruzája elég vastagon fog. Ez a különbség a mai csirkék és a jó öreg szakik között.
Lakatos :)
Csavart flexxel elvágni, új csavar be , öröm-bódottság.
De a WD40 szpré csodákat tesz és persze egészséges szerszám, nem kikopott villáskulcs, vagy kombináltfogó
Nagyon meg kellene gondolnom, hogy a mai árak és főleg a benzinár mellett mit kérjek. Én már rég nem dolgozom, a szomszédba még átmennék segiteni
Hivtam gázkészülék szerelöt. Előre mondta az árat, konvektor tiztitás beállitás 20ezer
Becsületesen megjavitotta, cserélte a tömitéseket
Pár nap és nem volt jó
Visszjött, termosztát csere, nem lett jó
Utána fel sem vette a telefont
Másik gázos szintén 20ezer, pár perc alatt végzett, ez azóta működik
Két bádoglemez beillesztése a cserepekhez, 20ezer. Megvolt vele ő is gyenge egy óra alatt
Motoros fűkasza 10ezer, de nem gereblyézi össze. Ez kevesebb mint egy óra volt
Autó olaj és szűrőcsere 10ezer munkadíj, eltartott vagy fél óráig a beszélgetéssel együtt, és örülhettem
Hááát, ilyen árak vannak és örül az ember ha talál valakit
Az hogy "csak fogd meg a végét", kis segitség, csak végszükségben van
A kis munka mindig drágább arányában mint pár egész napos munka
Nem tudok ötletet adni, látod, még a szakember is csak arról beszél, hogy miért nem vállalná el. Hogy egyébként kihez forduljon, arról nem.
Egyébként nem rossz az ötleted.
Mondj árakat, hogy te mennyiért csináltatnál meg egy ilyen munkát, ha van már tapasztalatod ebben.
Megy a szóömlés látom, de valami tanácsot tud a topikinditónak?
Végül is az gondja annyi hogy egyedül, de papa segitségével sem tudja megoldani a rugót
Ilyen szakember nem létezik hogy lépcsőrugó akasztó
El kell menni egy lépcsőt árusitó boltba, ott jellemzően vállaljék a beépitést is. Elkapni a melósokat, hátha elvállalják
A pénz! Mennyiért autózzon el, de inkább két ember és összesen eltöltenek két órát ha nem többet?
Hallanám ki mennyit tart , a mai világban, elfogadhatónak!
Néhány munkára már nekem is hívni kell vállalkozókat, ismerem az árakat pár területen
Hát ez megint csak hozzáállás, szocializálódás kérdése. Ez megint csak a magyar mentalitás miatt van. Tudod, én közszférában dolgozom, ahol igen vannak még, akik elhivatottságból képesek dolgozni, és nagyon nincsenek megfizetve.
Na mindegy, kár a szóért. Mondom, nem véletlenül tart itt az ország.
Amikor nálunk ill. a szüleimnél csinálták, nem tűnt olyan kis csipcsup munkának, egy darabig eltartott.
jah, - ezt nem Napsugárnak írom, - fizetni nem kellett érte, nehogy az időhúzás gyanúja felmerüljön - mert csupa családtag - é.mérnök, technikus - végezte.
Egyébként örülök, hogy ilyen jól el vagy látva munkával.
Nálunk a vállalkozásokat úgy ellehetetlenítik, hogy rengetegen kimentek külföldre dolgozni, ezért szakember hiány van. Ha nem csinálnak valamit sürgősen, tényleg nem lesz ember, aki dolgozzon.
További ajánlott fórumok:
- "Csak azért is megcsinálom!" ... lefogyok és életmódot váltok!
- Együtt megcsináljuk! 2010. szeptemberétől fogyózók
- Ki mikor kezdi el az otthonát karácsonyi hangulatba "öltöztetni"? Én már legszívesebben ma megcsinálnám, de lehet, hogy még korai:)
- Szerintetek egy nő miért nem engedi megcsináltatni az apasági vizsgálatot?
- Ti engeditek tévézni a babáitokat? Ha nem, mit csináltok velük, amíg muszáj megcsinálnotok otthon valamit?
- Mit csináljak, ha tesiórán egyszerűen nem merek megcsinálni valamit?