Hogy lehet az állandó kérdezgetésekre válaszolni? (beszélgetés)
Nem akarok kötözködni, de az akasztással kivégzett emberek halálát javarészt a hirtelen rándítás okozta nyaktörés eredményezni. Vagy a pajzsporc összezúzódása. Mindkét variáció hirtelen halált okoz. Ritkább esetben kerül sor a fuldoklásra.
A kérdésedre válaszolva: úgysem tudsz "mindenkit" megváltoztatni. Szélmalomharc lenne azért küzdeni, hogy senki se tegye fel neked ezt a kérdést. Inkább magaddal kellene kibékülnöd a témával kapcsolatban, és akkor nem zavarna, hogy ezt kérdezgetik tőled.
Tőlem is szokták kérdezgetni,mert ismernek,hogy milyen vagyok.
Nem tagadom,sok munkahelyem volt már és egyik sem volt hosszú életu.
A kérdés nem zavar amugy,ha dolgozok.Ha nem,az már gáz...mert hiába nálunk se nagyon van meló ezen a részen,mégis kelemetlennek érzem amikor nincs munkám.
De dolgoztam már autóalkatrész gyárba,csokigyárba,étterembe pultosként,pékségben,kenyérboltban,cukrászában,tóparti büfében,sima büfében,benzinkúton,auchanba(penztarban)...kb ennyi..:D
Ja,most a mekibe vagyok,de sztem mindenki kitalálta,h nem fogok itt dolgozni életem végéig.:D
Szal..100szónak is egy a vége,nem másokban kell keresni a hibát,hanem saját magunkban.
ha 10bol 10 kerdezne a munkahelyedrol, az is normalis lenne. megis mit kerdezzen egy reg nem latott ismeros, hogy nott-e szemolcs a seggeden, miota nem latott? :D nekem az furcsa, hogy megis hany reg nem latott ismerossel talalkozol naponta, ha ez idegesit, mert nyilvan nem azok kerdezgetnek, akikkel par napja futottal ossze
azt sem ertem, miert idegesit ez a kerdes. megkerdezik, hol melozol, egy szoban tudsz valaszolni es ennyi. ha prostikent vagy hereverokent dolgozol es reklamozod az ismerosoknel, akkor megertem, hogy mindenki mindennap ezt kerdezgeti :D
Gondolom azért kérdezik állandóan, mert látják, hogy sokszor vagy munkanélküli.
Ez egy olyan kérdés, mint a hogy vagy. Érdeklődnek, ennyi. Ha nem tetszik ne itt legyen nagy szád, hanem mond meg nekik, hogy nem szereted ezt a kérdést és ne ezzel foglalkozzanak.
Ahol én felnőttem, ott sincs 60-70 km-es körzetben sok munka. Fogtam a cuccom és elköltöztem 140 km-re és találtam. Nem álmaim melója volt, de saját keresetet akartam, nem azt, hogy eltartsanak.
Sógornőm szokta felidegelni magát, ha megkérdezik mit dolgozik. Gondolom azért, mert mihelyt kiejti a választ, már lerí, hogy lusta és azért nem dolgozik, mert válogat és a szülei nem dobjàk ki otthonról. Magamtól is elmentem volna dolgozni suli után, de a szüleim megmondták, hogy álljak neki munkát nézni, mert dolgoznom kell. Mivel nem válogattam, az első helyre felvettek és közben kerestem mást.
Ja, oké.
Akkor jó rágódást az elkövetkező 30-40 évre!
Értelek, de életed végéig ezen akarsz rugózni?
Lépj már túl rajta!
Most nincs helyem épp.
Egyébként meg biztos ez, hogy kellett a helyem. (az elődöm kedvelték neki mondták)
Ha kihúzod fél évig legalább a mostani helyeden, akkor kb. túl is leszel ezen az ocsmány, érdeklődő időszakon.
Tényleg gusztustalan, ahogy kiröhögnek a hátad mögött, sőt, igazából a szemedbe, hogy állandóan kirúgnak mindenhonnan.
Hiszen valószínűleg ezért érzed ilyen szarul magad, ugye?
Ne foglalkozz vele! Egyetlen érved a saját potenciád mellett, ha tartósan megmaradsz egy helyen.
Nem mondhatod mindig azt, hogy azért tettek ki, mert másnak kellett a helyed!
Tőlem minden nap megkérdezi valaki, hogy hogyan dolgozom.
Pl: éjszakás vagy? -nem, reggeles...
Reggelre mész ugye? Nem, délutánra...
Kiakadok, de az akasztás nálam más formában jut eszembe mint nálad. 😁
Borzasztó.
Szerintem örülj, hogy ez a legnagyobb gondod.
Szerinted normális dolog, hogy a belét kitaposnád annak, aki megkérdezi, hogy hol dolgozol?
örülj neki, hogy egyáltalán érdekel valakit.
Felénk nincs sok lehetőség tudod. 1 állásra van 300 jelentkező, ha nincs ismerősöd itthon vagy munka nélkül. Ha valakid valaki akkor egyből van helyed még a legaljább helyekre is ez megy.
Akit lehet kifúrnak mert jajj ennek meg annak kell állás
10ből 5 és nem csak az a pár barát akire te gondolsz van köztük jócskán (a maradék meg ilyen nagyon távoli ismerős) És napjában többször megkapom.
3ból két helyen olyan helyen voltam, hogy tartósan nem akartam ott lenni. Csak amíg nincs olyan helyem ami közelebb áll hozzám.(első helyemen azért is mondtam fel) Azon az egy helyen meg 100% hogy kellett a helyem másnak. (elődömmel elég jóban vagyok és mondta is, hogy mit mondtak)
attol borulsz ki, hogy megkerdezik, hol dolgozol? megis hanyan kerdezhetik meg "allandoan"? :D par barat? mert gondolom idegenek nem mennek oda hozzad az utcan, hogy hol melozol
ha ennyire zavar, hogy az a nehany ember megkerdezi egyszer vagy idonkent, hol dolgozol, probalj megmaradni egy munkahelyen, es akkor nincs gond. inkabb veled van gaz, hogy 2 ev alatt annyi helyen megfordultal, hogy nem lehet szamon tartani
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet valakit elfelejteni, ha állandóan rá gondolunk?
- Hogy lehet a rosszindulatú kérdezgetéseket lerázni?
- Utálom a simogatást, érintést, állandó ölelgetést. Meddig lehet így élni?
- Mit lehet illedelmesen válaszolni azokra a jótanácsokra, amiket ismerősök adnak születendő gyerekeddel kapcsolatban, és elvárják......
- A ˝do you have˝... kérdésre lehet úgy válaszolni, hogy ˝Yes, I have˝?
- Mit lehet válaszolni?