Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Hogy lehet annyira hajlékony az ujjam, hogy teljesen (a kézháthoz) tudjam hajlítani?? fórum

Hogy lehet annyira hajlékony az ujjam, hogy teljesen (a kézháthoz) tudjam hajlítani?? (tudásbázis)

2013. febr. 27. 10:36

Én így születtem, meg az öcsém is.

Igen hajlékonyak vagyunk.

Születni kell rá! :))

Vagy gyakorolni, újszülött kortól mint a kínai cirkuszosok :))

2013. febr. 26. 22:43
Remélem, senkinél sem egy betegség tünete. A Marfan-szindróma nem veszélytelen, jellegzetes gyerek- és fiatal kori tünete a hosszú ujjak, és azok feltűnő hajlékonysága.
10. Vikyci (válaszként erre: 9. - Kszb)
2013. febr. 26. 15:03
sose gondoltam volna, hogy ez egy ilyen különleges tulajdonság, nekem annyira magától értetődő :-D
9. kszb (válaszként erre: 8. - Vikyci)
2013. febr. 26. 13:30
és milyen sokan nme tudják megcsinálni :) mi ezért vagyunk különlegesek :)
8. Vikyci (válaszként erre: 7. - Kszb)
2013. febr. 26. 13:22
A nyelvemet én is össze tudom pödörni felfelé és lefelé is :-D
7. kszb
2013. febr. 25. 23:39

akinek lazák az ízületei, azok elő tudják adni ezt a mutatványt simán. A többiek meg gyakoroljanak! A sárgára is képes bki, csak gyakorolnia kell! És ízület kérdése, h kinek mennyi idő alatt sikerül véghez vinni a gyakorlatot.

Tessék nyújtani, aztán menni fog :)

Habár, azt én se értem, h mire jó ez :)

Én utoljára gyerekként "gyakoroltam", mert csodáltam egy volt osztálytársam ezen képességét :) Azóta nincs jelentősége :) Rájöttem, h én meg a nyelvem tudom a hátára fordítani meg összepödöríteni... mások meg engem csodálnak ezért :)

6. 91d4989ab9 (válaszként erre: 5. - Timycat)
2013. febr. 25. 23:27
ezt nem hiszem el? ujjakat a kézháthoz, na ne, max csuklóból bírom elképzelni, fotozd már le
5. timycat (válaszként erre: 2. - MagyarokNyila)
2013. febr. 25. 22:42
Passz, a bal kezemmel mióta az eszemet tudom elő tudom adni ezt a mutatvány, mások szörnyűlködésére :D a jobb kezemen viszont csak derékszögig hajlanak vissza az ujjaim, de ez még sosem zavart
2013. febr. 25. 22:42
aki ír az válaszoljon, vagy ne írjon semmit.
2013. febr. 25. 22:38
Miért olyan fontos ez a mutatvány???
2013. febr. 25. 22:37
Szinte teljesen (a kézháthoz) tudjam hajlítani? Hogy gyakoroljak? van esetleg valami lazító "ujjtorna"? egyéb..?
2013. febr. 25. 22:36
Hogy lehet annyira hajlékony az ujjam hogy...?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook