Hogy lehet a levegővétel nélküli hisztit megszüntetni? (tudásbázis)
Én a fiacskáimat nyakon öntöttem egy kis hideg vízzel.
Használt.Igaz nem sűrűn volt rá szükség.
Két éves unokahugi vörösödő-kékülő fejű, levegőt nem vevő hisztijeinél nyugodtan szoktam hozzá beszélni, fel szoktam venni és az arcához közel hajolva látványosan orron át mélyen befele és szájon át mélyen kifele szoktam lélegezni párszor, és közben mondom, hogy csinálja ő is. Be szokott jönni.
A testkontaktus segít ellazulni és szinte reflex szerű még az utánozás ebben a korban. A beinduló normális légzés leállítja a hisztit, utána meg már meg lehet vele beszélni a dolgokat.
affektív apnoe a jelenség neve
hideg víz, ráfújás -ezek segítenek
Igen hallottam, de a rázás nem biztos, hogy a legjobb megoldás. Biztos ijesztő, de tényleg a ráfújás vagy óvatos pofozgatás magához térítheti.
Nehogy ijedtedben túlságosan megrázd és baja essen...
Nekem a védőnő az arca fújást,vagy vízzel lespriccelést ajánlott.
Belemártod a kezed vízbe,és így spiccelsz egy kicsit az arcába,nem nyakonöntöd vízzel.
Az arcba fújás nálunk bejött mikor egyszer levegővétel nélkül ordított a gyerkőc.
Elvileg ha közelről erősen az arcába fújsz, automatikusan levegő után kap.
Nyári melegben kipróbálhatsz egy pohár hideg vizet is.
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Miért penészesednek sűrűn a falak? Van valami tipp a megszüntetésre?
- Önkéntes nyugdíjpénztár megszüntetése, a 10 éves várakozási idő után, de hogyan?
- Van köztetek olyan akinek nagyon csúnya narancsbőrös volt a lába és sikerült megszüntetnie?
- Mivel lehet a hütőszekrényben lévő kellemetlen szagot megszüntetni?
- Válthatok lakásbiztosításnál biztosítót az évforduló lejárta előtt? Megszüntethetem a biztosításom úgy, hogy nem fizetem a díjat?