Hogy kerül a baba a pocakba? (beszélgetés)
Bocsass meg, ha tulsagosan rideg irasomat olvastad. A magyarazatat gondolataimnak nem irtam oda, es nem volt szep tolem.
Nem, semmi gondom a mamakkal, a kis gyerekeket meg egyenesen szeretem! Szeretem, kedves egyszeru mosolyaikat kis puha karjukkal a olelesuket es a kis nyitott lelkuket latni a szemukbol.
Az en hibam, hogy a "baltam lerepult a nyelerol"
Azert a bocsanatodat kerem.
Gondolom, mas modszert szeretnel alkalmazni kis emberkeddel, mert a mostanaban mar kezdo kinyilo ertelmet maskent szeretned alakitani, mint sok millioan masok tettek.
A "golya" theoriat talan tulsagosan elavultnak tartod, de az ujjabb elmeletek meg meg nem forrtak ki egy aproka emberke elmeje fejlettsege taplalasara. Mint ahogy Te is gondolod, egy masodfoku ketismeretes egyenletet meg nem hiszem, hogy sikerrel tudnank megertetni veluk. Tehat a Petesejt es a Sperma temaja meg a megemlitesetol nagyon messzejarunk, mivel a kis emberked harom eves koruli. Olyankor, amikor a kis ertelmuk kezd kinyilni, a kerdeseik ezreivel lepik el mamajukat apukajaikat, "meg oszinte ember voltam" korukban. Diohejban talan erre gondoltam...
Sok sikert kis ertelme fejleszteseben es sok-sok szeretetteljes puszikakat es olelest csereljetek Picurka emberkeddel!
Megegyszer, bocsi a talan tul ridegre csavarodott soraimert.
"anya információs anyaga"?!?!?!?
Hát,ez nagy duma! :-D
Az enyém petesejtet rajzolt 4 évesen. Nem lett tőle baja...
És nem értem, miért baj, ha a gyerek tudja, h puncin jön ki a baba? A hason át mégsem az elsődleges kijöveteli módja.
Tudhatja, h a lányokon 3 lyuk van, minden más jön ki: van pisilyuk, babalyuk, kakilyuk. Nekünk ez bevált.
És baba a felnőtt nénik pocakjába kerül, ha nagyon szeretik egymást, apa is ad egy kis részt magából, hozzáteszi anya informaciós anyagához és ketten létrehoznak egy babát
:XDDD
Csakis az igazat. :)))
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Idén: baba a pocakban!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek a naplójában van felvétel pocakban mozgó babáról?Nem 4d-s, hanem kívülről látszik a pocak, ahogy mozog..:)