Hogy kaphatnám vissza a pénzem? (tudásbázis kérdés)
Bocs, nem neked írtam, hanem arra a hozzászólásra, hogy a bank visszaküldené.
A bank egyébként nem tehet olyat, hogy egy elindított átutalást nem teljesít, mert valaki pórul járt. Neki kötelessége teljesíteni az elindított tranzakciót. Remélhetőleg figyelik a negatív értékelésedet és más nem jár így.
Én múltkor egy könyvet rendeltem, szintén előreutalással, hetekig türelmesen vártam, aztán mégis felvettem az eladóval a kapcsolatot. Kiderült, itt a postás hibázott, egyszer megkísérelte a kézbesítést, de értesítőt nem hagyott, a postán várt hetekig a küldeményem.
Nem,nem gondoltam,hogy ők lenyelik.De esetleg mások is küldenek,esetleg a bank nem utalná át nekik.
Ilyen csaló embereknek.Sajnálnám ha más is így járna.
Köszi irisz.Igen ,negatív értékelést adtam neki és megírtam,hogy megbízhatatlan eladó.Még eddig csak pozitiv értékelést adtam.Ez volt az első,hogy rossz véleményt írtam.Pedig már évek óta vásárlok itt.
Az ő bankján keresztül fizettem.Sajnos már 1 hónapja történt.Valós személy ,mert megtaláltam több oldalon is.Lehet,hogy be kéne mennem abban a bankba,ahol feladtam a pénzt.
Szerintem tedd ki, mint megbízhatatlan eladó az oldalra. A pénzed nem kapod vissza, de legalább nem ver át mást.
Ja és a bankodnál indíts egy visszahívást a pénzre SOS, közleménybe írjátok bele a problémát, hátha visszaküldi a bank.
Sziasztok! Rendeltem egy csizmát ,amit ki is fizettem bankon keresztül(7000 Ft + még egy szabadidőalsót 600 Ft ) De egyikse érkezett meg .
És vissza se ír.Egyszer rendeltem már olcsóbban ,akkor elküldte rendesen.Meg van a banki átutlás.
Szerintetek ,hogy tudom a pénzem vissza kérni.
Segítségeteket előre is köszönöm.Lehet,hogy a csizmát újra felrakja eladásra.
További ajánlott fórumok:
- Elrontotta a tetoválásomat és nem akarja visszafizetni a pénzem! Mit tudok tenni ilyenkor?
- Átvágott vaterán az eladó! Hogy tudom visszaszerezni a pénzem?
- Ebben az esetben nincsen jogom visszakérni a pénzem?
- Hogy tudom kiszámolni hogy jár-e vissza idén pénzem?
- Pénzt adtam kölcsön. Hogy kaphatnám vissza, most már jogi úton?
- Vateráról vásároltam, hogyan tudom visszakérni a pénzemet?