Hogy fognátok bele a minél hamarabbi pártalálásba, családalapítás céljából? (beszélgetős fórum)
Én sosem voltam az a típus aki vàrja a herceget fehér lovon ölbe tett kézzel, hogy majd jön, de semmit nem tesz érte.
Regisztráltam netes társkeresőre. Pár 1-2 randi utána semmi dolog után rám írt egy férfi. Ismerkedni, beszélgetni kezdtünk, közben randira hívott, találkoztunk és azóta együtt vagyunk, 13 éve. Idő közben megkérte a kezem, összeköltöztünk, majd 6 hónapra rá össze is házasodtunk (1,5 év kapcsolat után).
Innentől A részünkről mi egy család vagyunk:). Gyereket nem szeretnénk.
:D
Am jah, Teljesen szét lett offolva.
..ó nézd már a kis fireglowkát:D de nagyra vagy h van párod. Nem csak ebből áll az élet. Az álomélet:D
Megj: Am meg annyi a kis eszed van mint egy tyukanyónak.
Eleve az is vicces, hogy elvarasa a no fele h sajat haza legyen, mikozben o arrol ir, hogy elment hozzajuk a csaj (gondolom hozza es az anyujahoz, szuleihez). Es fel van azon haborodva h erdekli a not h megorokli e. O meg elvarja h mar legyen SAJAT haza a csajnak.
Jesszus. Na ezert nincs senkije. Alomvilaaag amibooool feeel keeel hogy ebreeeedj😱
A villamos csak egy példa. Millió oka lehet a korai halálnak. Baleset, rejtett genetikai betegség, szívroham, bármi.
Kvázi mindenki önzésből szül. Vagy véletlenül marad úgy, és megtartja. De akinek nem baleset, az mindenki abból az önző indokból szül, mert szeretne egy gyereket, akit szerethet. Senki sem azért szül, hogy legyen egy ember, akivel önzetlenül jót tehet.
További ajánlott fórumok:
- Másoknak olyan könnyű a pártalálás. Mi a titok? Vagy ez mind véletlen?
- Párommal már tervezzük a családalapítást, de mindent át szeretnénk gondolni, mielőtt ilyen komoly döntést hozunk. Segítenétek?
- Miért félek attól, hogy a szüleim nem élik meg az esküvőmet, a családalapításomat? Normális ez?
- Mi az ideális kor a családalapításra?
- Túlképzelem a családalapítás kérdését?
- A pártalálást már engedjem el?