Hőgörbével kapcsolatban lenne egy kérdésem, segítenétek? (tudásbázis)
Nem késő, ha tényleg ma van ovud, akkor a vasárnapi együttlét pont jó :)
Viszont egy év próbálkozás után lehet el kellene menned dokihoz egy kivizsgálásra, hogy megállapítsák, hogy minden rendben van-e.
Azt mondják, hogy kétnaponta érdemes az együttlét, mert addigra tudnak a kis fickók kellően újratermelődni :) Ha ma szurkál petefészked és le is esett a hőd, akkor valószínűleg ma van az ovu, de ezt biztosan csak néhány nap múlva fogod látni, ha fel fog menni a hőd és fenn is marad.
De ennyire ne parázz rá a dolgokra, jönni fog az a baba gyertyaállás és időzített összebújás nélkül is :)
Ja és éjszaka szurkált a hasam alja,most meg rendesen érzem a petefészkem.
Nem vagyok olyan jártas a dologban,ilyenkor ez azt jelenti, hogy már megvolt az ovuláció vagy csak majd meglesz ma holnap?
Minden reggel 7kor mérem, digitálissal, szájban. Az éjjeli szekrényen van a lázmérő, és ahogy felkelek nyulok oda és teszem be a számba egyből.
Ma ugye hétfő van, vasárnap reggel voltunk együtt,fél órát gyertyáztam utána. Ha ma is meg holnap is akkor az tuti, vagy nem?
Szia!
Igen, akár lehet. Mindig ugyanabban az órában méred ugye hőt? És rögtön felkelés után? Mert csak akkor számít!
De hát ha nem is ma van az a nap, attól még elkaphatod a párod:-))) sok sikert egy 13 hetes kismami
a menses napján 36.6-al kezdtem,utána lemenr 36.3ra végig annyi volt, és ma lement 35.9-re.
Jól tudom ha holnap felmegy 36.3 fölé akkor ma volt az ovuláció?
Mérem a hőm,bár csak ebben a hónapban kezdtem el.Szóval ma vagyok a 10. napon és az eddigiekhez képest ma leesett. Az lenne a kérésem, hogy jelentheti e ez az ovulációt? Mert nézegettem a neten görbéket és láttam, ogy sok helyen leesett majd felugrott feljebb mint előtte volt.
Szóval ez jelentheti hogy ma van AZ?
További ajánlott fórumok:
- Lenne 1 kérdésem keresztszülőséggel kapcsolatban. Véleményeteket kérném!
- Munkaügyi Bírósággal kapcsolatban lenne egy két kérdésem, ki tud ebben segíteni?
- OKJ-vel kapcsolatos kérdésem lenne Help!!!
- Fogorvossal kapcsolatos kérdésem lenne;nagyon várom a reagálásokat, mert én nem tudom megemészteni!!!!
- Fogamzásgátlóval kapcsolatos kérdesem lenne. Segítenétek?
- Bankkal kapcsolatos kérdésem lenne, Segítsetek!