Híztam 1,5kg-ot. Le kell adnom! Nehezen fogyok. Remélem még... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Jézusom!! 1,5 kg?? Hát nagy bajban vagy te lány!! 😱😱
Először is kezd azzal, hogy nem zabálsz annyit (lehetőleg édeset), és keresel magadnak valami jó intenzív mozgást. Meglásd, csak úgy olvadnak le rólad a kilók!
Én éppen leveseket eszem mostanában, a hús nem kell, köret meg minek? Ma beszereztem sok zabkását, joghurtot, hátha mennek.
Ha gluténérzékeny lennék, azt miből venni észre?
Pedig azért egy tányér leves, főleg ha tele van zöldségekkel, jót tesz az emésztésnek is.
Nyáron sokszor főzök olyan levest, hogy: mindent bele, amit a nyuszi megeszik. Először a leghosszabb főzési időt igénylőket rakom össze, (pl. karfiol, karalábé, répa-gyökér) felöntöm vízzel, egy szem leves-kocka, só bele. És majd utána jöhet egy-két krumpli, káposzta, hasonlók, ami éppen van itthon. Csodás ízek jönnek össze. Bőven helyettesít egy tányér leves 2 dl vizet, és még a napi rostanyag-bevitel is oké. Próbáld meg, amikor van lehetőséged.
Igen, sokféle terméket (bogyót, teát egyebeket) lehet már kapni, valamilyen mértékben mindegyik hatásos. Kinek mi válik be.
Én az Aranyvesszőfű teát ittam, amikor igen-igen leállt a vesém.
Valamikor én is keveset ittam, így szinte kortyonként szoktattam magam rá, hogy növeljem a napi mennyiséget. De működik. :))
Talán elég lenne csak szombat reggel ráállni a mérlegre. Ugyanis szombat-vasárnap a családi ebédek mindig kiadósabbak, mint a szaladós hétköznapok. Ezért érdemes lenne azt megelőzően mérni magad. :))
azt elfelejtettem irni,diétázom,de csak finoman,nem koplalok,a bennem lévő víz miatt mutatott többet a mérleg :)
próbáljátok ki,akinek kell,ártani nem árt :)
sziasztok vízhajtásra a hyrominum kapszulát jó szivvel tudom ajanlani,tele természetes anyagokkal,nem gyógyszer,"csak" étrendkiegészitő,de működik.sajnos én keveset iszok,ami miatt a szervezetem visszatartja a vizet,dolgozok azon,hogx ez valtozzon,csak nehéz,
azt vettem észre,ha alig eszem is durván többet mutat a mérleg masnap reggel-ami ugye marhaság,mert az nem hizás,de mindig láttma és idegesitett,már ott tartottam szó szerint: nem mertem inni
amiota szedem ez megszűnt,szóval nem reklámfogás.
A só megköti a vizet. Vagyis aki sósabban eszik, mint azt a szervezet kívánja, vagy éppen valami sósból hirtelen többet eszik (pl. egy csomag sós mogyoró), és nem iszik rá eleget. A sok só leköti a szervezetben levő vizet, ez mutatkozhat súlygyarapodásként.
De ugyanígy súlytöbbletként mutatkozik, ha valaki pl. kevesebbet eszik, mint kellene, (drasztikus fogyókúra), az emésztőrendszer lelassul, (nincs dolga). Ezért nem üríti ki a salakanyagot teljes mértékben. Patóh Pál szindma: Ej, ráérünk arra még! Nem csak súlygyarapodást okoz, de székrekedést is.
A veseműködés javítását segíthetjük (paradox módon) a napi minimum 2,0-2,5 liter folyadék bevitellel. Ez segít kimosni a sót is, és mivel munkára fogjuk a vesét, visszaáll a normál működés is.
Persze vannak vízhajtó teák is, a net-en lehet találni kismilliót.
És vannak vízhajtó zöldségek is, közismert a zeller, akár nyersen, főve, sütve, borsó, karalábé.
A normál anyagcserét biztosítja a rostokban gazdag (zöld-leveles) zöldségekben = saláta, káposzta félék, az olajos magvak, dió napi fogyasztása... és persze a víz!! Ha napokig nem jön helyre, jöhet a hashajtó!
Állítólag a japán nők arcbőre azért olyan szép, mert ők rászoktatták magukat, hogy rögtön ébredés után 4-5 dl vizet megisznak éhgyomorra. Ez megakadályozza a szervezet kiszáradását.
De egyúttal beindítja a napi széklet távozását is. Én most a reggeli 2 dl-t már símán megiszom.
Erről a sóvisszatartásról mondj már valamit nekem.:))))
2 hónapja küzdök 2-2,5 kiló leadásával. Úgy érzem, mindig tele vagyok, puffadok.
További ajánlott fórumok:
- Akiknek nehezen jön össze a baba!
- Hogyan vágjunk bele? Hogy essünk túl a nehezén, az első napokon és heteken?
- Miért esünk olyan nehezen teherbe?
- Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb)
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- A páromnak gyereke van és nehezen megy az elfogadás