Hitelkártya esetén hogyan lehet kevesebb a törlesztőrészlet? (tudásbázis kérdés)
Én a helyedben annyit vennék fel, hogy kifizetném a teljes hitelkártya tartozás és lemondanék róla.
Egy 30ezres havi törlesztésű személyi kölcsönt fogsz nyögni 4-5 éven át, de az legalább kiszámítható.
Mennyi a teljes tartozásod a hitelkártyán?
Talán kiválthatod egy másik banknál, ha ott nem kell a bért számlára utalni.
Ha 46 ezret kell fizetned, de csak 25-öt fizetsz, akkor a kamat egy részét fizeted vissza, és mivel nem időben fizetsz, ezért késedelmi kamatot is felszámolnak.
Amit írtál a termékről még mindig kevés.
Mennyi a hitelkereted? Gondolom ilyen magas törlesztőnél több, mint 1 millió.
Értem én, hogy be kell rendezni a lakást, stb., de amikor ezt a terméket választottad, akkor nem gondoltál arra, hogy nem hitelkártyát kellene?
Tudom, késő már erre gondolni. Nem is szeretnélek sem oktatni, se mást tenni veled, csak sokszor elgondolkodok az emberekre, hogy amikor akarnak valamit, mindent elkövetnek azért, hogy hitelt kapjanak a banktól, majd a bankot köpködik, hogy de szemét, mert vissza kell fizetni.
A magyarok nagy része nem ért meg a hitelkártya használatára. Ezt a terméket én simán betiltanám.
Ezt az ördögi kört te teremtetted!
Beszélj a bankkal, hogy futamidő hosszabbításra van e lehetőség. Egyedi kérelemként add be a kérelmet, hivatkozz mindenre, de azért fizess is, hogy lássák a fizetési szándékot!
Fizess amennyit tudsz, es beszelj veluk! En nem voltam ilyen helyzetben csak irogattam a leveleket mas helyett. Ha a fizetesi szandek es bizonyitek van, nem adjak tovabb. Es kisebb torlesztest is adhatnak, ha latjak, hogy fizetsz rendszeresen.
Atmegy az egyeni elbiralasba, ami hosszu ido, de addig fizetni, mint a katonatiszt.
Nem lehetetlen. 2 ember atvittem laikuskent.
Menj be a bankba és kérdezd meg, hogy lehet e bármit is tenni. Ott fognak tudni válaszolni a kérdésedre.
Elvileg minden hitelt át lehet alakítani, de ez bank függő.
Elég nehéz úgy bármit is mondani a helyzetedre, hogy nem tudjuk melyik bank, milyen termék pontosan, stb.
En az elveket tudom.
Az elet szep a felhok folott!
A hitelkártya az egy szabott keretek közt működő konstrukció. Nem tudják majd az ott felhalmozott tartozás törlesztőjét ütemezni.
Szerintem kölcsönt kell felvenned olyan törlesztővel, amit tudsz majd rendesen fizetni és abból megfizetned a hitelkártya tartozásod.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek lehetséges, hogy a lakáshitel törlesztőrészlete a duplájára nő?
- Ki mit tud a törlesztő részletek fizetésének halasztásáról?
- Ha nem tudom fizetni a hitelkártyámat, mit foglalhatnak le?
- Százezer forint körül van a havi törlesztőrészletem.
- OTP hitelkártyáról szeretnék kérni információkat!
- Minimálbér esetén lehet hitelkártyát igényelni?