Hitelfedezeti biztosítás- ha nem fizet a biztosító-tanácsok és segítség kérése (beszélgetés)
Vele született szívinfarktus és keringés összeomlás?
Nevetségesek!
Ezzel nem lehet születni!
Szerintem csak próbálkoznak, ne hagyd magad!
Kérj orvostól papírt, hogy ez nem veleszületett volt, majd azt add be a levélbe, amit a biztosítási díj kifizetése miatt írsz.
SZiasztok!
Van egy számomra elég bonyolult problémám, ebben szeretnék eligazodni.
Édesanyám és édesapám 6 éve vásároltak hitelre egy autót és kötöttek hozzá egy hitelfedezeti biztosítást(A tipusut-haláleset).A történet a következő 6 évig szépen annak rendje módja szerint törlesztgettek,majd édesanyám 2 hónapja sajnos elhunyt.Apukám volt megjelölve a szerződésben örökösnek,a biztosítás ugy volt kötve ha anyu meghal a bank eltekint a tartozástól és apu örökli az autot.Csak... anyu beteg volt,tüdűbeteg,de nem ebbe halt bele hanem szívizom elhalásban és keringés összeomlásban.A biztosító nem akar fizetni arra hivatkoznak,hogy ez vele született rendellenesség volt.Mi erről a betegségéről nem tudtunk és ő sem.Még a korházban a prof is csodálkozott,hogy miért nem műtötték meg az anyut eddig.APu bírósághoz fordult.Érdemes e ügyvédet fogadni vagy veszet fejsze nyele?Ki mit tud ez ügyeben mennyi esély van arra hogy kötelezzék a biztosítót a szerződésben foglaltak betartására?Minden tanácsot és segitséget szívesen fogadok!Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Kisállat biztosításánál milyen papírokat kell beküldeni a biztosítóhoz?
- Válthatok lakásbiztosításnál biztosítót az évforduló lejárta előtt? Megszüntethetem a biztosításom úgy, hogy nem fizetem a díjat?
- Mi a teendőm, ha a biztosító nem tudta leemelni a számlámról a biztosításom összegét, mert nem volt rajta fedezet?
- Mi a teendő ha még a biztosító nem küldte a kötelező biztosításra a csekket?
- Tudja valaki, hogy az orvosi vizsgálatok, műtétek után járó biztosítási díjat hogy kell megigényelni a biztosítótól?
- April biztosító fizetett-e már valakinek a munkanélküli biztosítására?