Hihetetlennek tűnő igaz történet (beszélgetés)
Megfogod tudni még ha akadozva tudom meg írni akkor is örülök,hogy érdekel,a tuti..
Köszönöm hozzászólásodat.
Az,hogy nem tudok tömören fogalmazni én legalább
be ismerem mivel őszinte ember vagyok de te látni
sem látsz! Az internetes rendőrséget nem én kerestem
az egyik kérdező megjegyzéséhez szóltam hozzá.
Ha bár igaz szeretném én is tudni hol érhetőek el ha vannak egyáltalán.
Nagyon is igaz sajnos. Örülök,és köszönöm,a segítségedet.
Nagyon jól megfogalmaztad,a lényeget.
El ismerem én épp ezt nem tudom de,ez nem azt jelenti,hogy nem mondok igazat vagy hülye lennék.
Nem,a gondolkodásommal van baj hanem,a lényeg elmondásával.
Épp e miatt hihetetlennek tűnő,a történet.
Röviden annyi, hogy kissé körülményesen felszerette volna hívni a figyelmet egy jelenségre. hogy figyeljen mindenki oda, a gyereke mit csinál, kivel veszi fel a kapcsolatot az interneten. Az ő esetükben egy ártatlannak tűnő játék oldalról szedik az áldozataikat.
Ami sajnos egyáltalán nem elképzelhetetlen, Ha igaz a történet, megértem, hogy konkrétabb dolgokkal nem mer előállni. Ő csupán egy vészharangot kongat, figyelmeztet. Akivel nem történt ilyen, vagy az ismerősei körében sem, annak nehéz elhinni,de attól még valós a helyzet, nagyon sok ember lett már áldozata egy ártatlannak induló csetelésnek.
Nagyon nehéz ügy,és borzalmas helyzet nem tudom
másként meg fogalmazni annyira bonyolult valóban érthetetlennek tűnik kívül álló számára.
A baj,az hogy nem rém történet még csak nem is kitaláció se nem fantázia szülemény ez sajnos valóság.
Meg fogom írni még ha érthetetlenül tudom csak meg
fogalmazni akkor is mert ártatlan gyermekek élete van veszélyben kiket egy életre tönkre tesznek.
Egyet értek veled de nem tehetek másként nem írhatok konkrét adatokat sem helyeket. Nem akarom veszélybe sodorni,azt aki közöttük van mindenre képesek,hogy ne bukjanak le.
Le írni,és elmondani is képtelenség ahhoz tudósnak
kellene lenni,hogy egy ilyen jól szervezett komoly
tudással,és gyakorlattal rendelkező nemzetközi bűnszervezet hogyan végzi piszkos munkáját.
Jól tudod így történt ezzel kezdődött minden baj.
Szia Kittí49!
Próbáljon egy felnőtt ismerős játszani, mint gyerek, fogadja el az instrukciókat, egészen addig, amíg megadják a helyet, hol van helyileg a klub. Hol kellene találkozni, majd a rendőrség kábítószerrel foglalkozó részlegét meg kellene keresni. Vagy az ifjúsági osztályát, majd ők továbbítják az illetékesekhez.
Sok sikert!
Szó szerint így történt végre egy valaki érti, hogy is lehetséges ez,a szörnyű dolog.
Köszönöm.
kitti49
Kitti!
Nagyon kedves Tőled, hogy aggódsz a gyerekek miatt, de mivel tényleg egy kukkot nem értett senki abból, amit írtál a fórum kezdetekor, nem tudtunk érdemben hozzászólni eddig.
Ha értelmesen kifejted, miről van szó, akkor talán...
Van gyereked?
Lehet,hogy van okod rá,hogy téged ez nem érdekel.
Nem mese! szín tiszta igazság
Teljes mértékben egyetértek veled igen ezt kelet
volna tennie,a szülőnek de mi van akkor ha annyira megbízik,a gyerekében,bármit mond abban nem
kételkedik,és mindent el hisz neki.
Miért? a történethez tartozik egy olyan gyerekről van szó aki soha rosszat nem csinált senkit nem bántott szó fogadó,csendes,nem csavarog,nem iszik
nem dohányzik mindig őszinte volt egybe vetve egy
áldott jó gyermek.