Hiányzik. Amolyan barátság extrákkal kapcsolatot szerettem... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Az elején közölted vele, hogy mit szeretnél vagy csak az exrta után?
A film tetszett....
Na ezt én soha nem értetem, de biztos bennem van a hiba. Hogy a csudába lehet valaki "csak" a barátod, akivel intim kapcsolatod van ? Akkor ki az, aki tényleg csak barátod? Vagy aki barát, azzal mind extrázol? Szerintem ez nemes egyszerűséggel szerető és kész.
Nos ő nem akar a szeretőd lenni, többet akar, többet érez. Ha te nem így érzed, engedd el, ne légy önző.
Nálunk házassággal végződött. :P
A legjobb döntésem volt. :P
Érdekes elképzelés.
Sosem jutna eszembe, hogy bármelyik barátommal valami extrát csináljak. Ők a barátaim. A férjem meg a férjem, akivel extrázok, de ő nem a barátom, ő egy más kategória.
Nem értem, hogy miért gondolják azt sokan, hogy így kell tenni. Ezt látják a filmekben?
A filmek végét is megnézitek?
Aztán, néhány év után jön a picsogás, hogy senkinek nem kellek, mindenki elkelt, magányos vagyok, depis, stb...
Én csak az én tapasztalatomból tudok meríteni ötleteket.
Nálam ez a formáció vált be a legjobban.
Te lány fejjel, én pasi fejjel gondolkozom, Fi pedig leírta, hogy csak barátság extrával szeretett volna kapcsolatot, de a másik ennél többet akart.
Én szerettem a praktikus, veszekedés mentes kapcsolatokat.
nem szeretek én vitázni feleslegesen.
Én így látom, de ez nem jelenti azt, hogy így is a helyes.
A "barátság extrákkal"kapcsolat tökéletes dolog.
Az én véleményem szerint ennél jobbat még nem találtak fel a történelemben..
Ez kényelmes,nincsenek benne extrém elvárások,szóval szerintem nagyon reális mindkét fél számára.
Sértődött emberrel nehéz a barátság.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- Le lehet élni valakivel egy életet úgy, hogy sok, egy kapcsolathoz szükséges dolog hiányzik?
- Barátság extrákkal kapcsolatból szerelem
- Szexkapcsolat vagy barátság extrákkal kapcsolatban mennyi idő múlva alakul ki(ha kiialakul) érzelem,szerelem?
- Milyen kapcsolatot tartsak egy olyannal, akivel szerettem volna együtt lenni, de mással van?