Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hiányozni fog a virágoskertem, ha elköltözünk, főképpen... fórum

Hiányozni fog a virágoskertem, ha elköltözünk, főképpen... (beszélgetős fórum)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Libikóka)
okt. 17. 11:58
Megpróbálom.
6. libikóka (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 17. 11:48
Most ősszel pont kiáshatod, földlabdával,azt olvastam nincs nagy gyökere.
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Evinene)
okt. 17. 11:44
Szuper vagy nekem sose sikerült magról megnöveszteni :) illetve igen, de azt úgy kaptam télálló vadcitrom, abból is jön, ami cserépbe van az olyan naaagyon lassan növős fajta, elfér.
okt. 17. 11:41
Kedvesek vagytok, köszi! Lesz erkély v terasz, ha kert nem is lehet, megbolondulnék nélküle.:( Pont gondolkodom amit írtál, hogy lehetne néhányat költöztetni. Van egy kicsi cukorsüveg fenyő, nagy hülye voltam kár volt kiültetni:( láttam sokaknál dézsában, nem tudom ki lehetne e szedni, hogy ne sérüljön meg. A sárga és fehér rózsákat sajnálom nagyon:( meg a zöld-sárga magyalt remélem valaki örül nekik. Hajtást veszek, amiről csak lehet.
okt. 17. 09:39

Szia átérzem.

Ugyanis nekünk 1ev után kellett költöznünk (szobát béreltünk és a tulaj eladta a lakást igy a többi lakóval együtt menni kellett Londonban élünk párommal.)

Lényeg azon a tavaszon vettem a Lidlbe virágmagokat juniusra kinőttek virágoztak a virágok, amikor kaptuk a hìrt miutan pont visszautaztunk Magyarországrol. A szivem szakadt meg utána már nem érdekelt a másik házban a kert. Azota 7ev telt és a lakás amit bérlünk nem osztozkodunk senkivel. Újra vannak növényeim es 1,5éve 2db saját magról nevelt citromfám. Az egyik növénykém 6éve van velünk és a 2évvel ezelötti költözést is kibìrta. 🥰 citromfáimnak már a helyét is megtaláltam amikor a lakást ki fogják nőni a társasház magán parkolojának hátsó udvarába le tudom majd vinni ( másoknak vant lent paradicsom,paprika uborka felfuttatva nagy dézsa méretü cserepekben

Remélem te is megtalálod az új növényeidet a helyét ahol majd tartod és jo sokáig veled lesznek. Ha egy másik kertes házba mentek, akkor sokkal könnyebb dolgod lesz, Uj virágos kertet tudsz alapitani

okt. 17. 09:09

Nem tudom hová költözöl,,lesz talán egy új kerted,,vagy épp egy erkélyed.

Áss ki pár növényt,,vidd magaddal,,és utána teremts magadnak új gyönyörűséget.

Búcsúzz el a kertedtől,,és gondolj arra,hogy talán az utánad jövők hogy fognak örülni:))

Mikor a lányomék költöztek,,a következő tavaszon bújtak elő a szép virágok,,napról napra örült valaminek,,és ő is folytatja tovább:))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook