Hiányozni fog a virágoskertem, ha elköltözünk, főképpen... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Szia átérzem.
Ugyanis nekünk 1ev után kellett költöznünk (szobát béreltünk és a tulaj eladta a lakást igy a többi lakóval együtt menni kellett Londonban élünk párommal.)
Lényeg azon a tavaszon vettem a Lidlbe virágmagokat juniusra kinőttek virágoztak a virágok, amikor kaptuk a hìrt miutan pont visszautaztunk Magyarországrol. A szivem szakadt meg utána már nem érdekelt a másik házban a kert. Azota 7ev telt és a lakás amit bérlünk nem osztozkodunk senkivel. Újra vannak növényeim es 1,5éve 2db saját magról nevelt citromfám. Az egyik növénykém 6éve van velünk és a 2évvel ezelötti költözést is kibìrta. 🥰 citromfáimnak már a helyét is megtaláltam amikor a lakást ki fogják nőni a társasház magán parkolojának hátsó udvarába le tudom majd vinni ( másoknak vant lent paradicsom,paprika uborka felfuttatva nagy dézsa méretü cserepekben
Remélem te is megtalálod az új növényeidet a helyét ahol majd tartod és jo sokáig veled lesznek. Ha egy másik kertes házba mentek, akkor sokkal könnyebb dolgod lesz, Uj virágos kertet tudsz alapitani
Nem tudom hová költözöl,,lesz talán egy új kerted,,vagy épp egy erkélyed.
Áss ki pár növényt,,vidd magaddal,,és utána teremts magadnak új gyönyörűséget.
Búcsúzz el a kertedtől,,és gondolj arra,hogy talán az utánad jövők hogy fognak örülni:))
Mikor a lányomék költöztek,,a következő tavaszon bújtak elő a szép virágok,,napról napra örült valaminek,,és ő is folytatja tovább:))
További ajánlott fórumok:
- Szokott hiányozni a párotok?
- Nagyon fog Jani hiányozni reggelente, szomorú vagyok. De...
- Ezt hogy vészeljem át? Nagyon fog hiányozni!!! :(
- Korházba kell mennem, de a kolléganőimnek nem tetszik hogy hiányozni fogok a munkahelyemről.
- Végre sikerült ingatlant vennem és amire eljutok lassan a vásárlás végére, hiányozni fog a jelenlegi lakhelyem környéke. Megszokom majd?
- Hány órát lehet igazoltan hiányozni általános iskolában?