Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hiába mondják a szüleim barátai hogy tegezzem őket, nem... fórum

Hiába mondják a szüleim barátai hogy tegezzem őket, nem... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

nov. 13. 20:24

Érdekes...egy benzinkúton néha egyenruhás rendőr kér valamit, a tetkós-pirszinges pénztáros nem tegezi....

én következem 77 évesen, simán tegez..

azt is megnézném, hogy a kormányablak ügyintézőjét tegezi -e ez a benzinkutas? vagy a nyolcvan éves körzeti orvosát?

nov. 13. 00:40
szerencses vagyok,mert nalunk nincs magazodaas csak tegezes kizarolag.
7. Violet18 (válaszként erre: 6. - Secret8)
nov. 12. 22:59
Engem pont az zavar h a fiatalabbak is lemagáznak, de olyan stílusban....
6. secret8 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 12. 20:04

Tegeztem én is már jóval idősebbeket, meg lehet találni a módját, hogy az is tiszteletteljes legyen. :)

Igazából én a bolti eladó tizen-huszonévesek tegeződését nem értem. Bárki odatéved, letegezik. Fiatalít, persze, nem is csinálok belőle ügyet. De néha nagyon furán veszi ki magát.

5. fincsi5 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 12. 19:48

A szüleid barátai nincsenek megbékélve a korukkal, az én férjem is mindenkivel tegeződik.:(( Most 69 múlt, de ez fiatalkora óta így volt. Én 40 évesen is elfogadtam, ha "csókolomoztak", ma sem ajánlom fel 18-20 éves szomszéd lányoknak, szerintem nekik lenne kínos.

Az butaság, hogy sértő, ilyen nagy korkülönbség esetén.:))

4. srcrss (válaszként erre: 2. - Secret8)
nov. 12. 19:38
Nem letegezi, hanem visszategezi. Ha őt letegezik, azzal felajánlják, hogy tegeződjenek.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Secret8)
nov. 12. 19:30
Igen igazad van. De nem is azt nézem hogy mi a szép dolog, hanem hogy én mit érzek helyesnek az alapján amennyit az embereket látom egymáshoz viszonyulni, hogy ne legyek se illetlen se nyalizós. Ezt nem egyszerű belőni és én is tévedhetek. Ismertem olyan 65 évest is, aki egy 78 évesnek mondta hogy te egy senki vagy én nekem meg van diplomám, akik meg 50 év alatt voltak azokkal gyakorlatilag felmosta a padlót, ezért gondoltam hogy ha csak az évek számítanak akkor mi az a pár év. Nyilván a nem, a végzettség, a pozíció és a családi állapot is számít de azért nem határtalanul. Akik meg azt mondták hogy tegezhetem őket azok azután is tegeztek, pedig kérdezték hogy zavar e engem, és mondtam hogy nem, de azért tegezzem én is őket és azt nem fogadtam el, de ők azután is tegezhettek nyugodtan ha jól esik nekik, de mivel ismertem a korukon kívül a magánéletüket is, ezért felnéztem rájuk, és így fejeztem ki. És ehhez tartom magam mindig is, hogy így kell. De ez csak az én véleményem.
nov. 12. 19:15

Az illem azt momdja, hogyha felajánlják neked a tegeződést, azt igenis illik elfogadni. Nem elfogadni sértés!

(Viszont letegezni nálad 15 évvel idősebbeket sem éppen a legszebb dolog.)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook