Hévizi tekercs recept

4-6 személyre
1/2 fej vöröshagyma,
zöldpaprika,
paradicsom,
só,
bors,
pirospaprika,
50 dkg sertéshús,
mustár,
köménymag,
5 dkg vöröshagyma,
kellevél,
tejföl
A Hévizi tekercs elkészítési módja:
A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot és paprikát. Sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk, majd kevés vízzel felöntjük, és így pároljuk. Eközben egy tálba tesszük a húst, és belekeverjük a párolt hagymát, a köménymagot és a mustárt. A megfőzött kelleveleket megtöltjük ezzel, majd mindegyiket feltekerjük. Ezután 30 percig pároljuk , majd kivesszük őket. A visszamaradt levet behabarjuk tejföllel, majd ezzel leöntjük a tekercseket, és már kínálhatjuk is.
Nagyon finom..
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Szaffy12, 2016. jan. 13. 19:07
A hévizi tekercs elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.