Heti 7 hetes rajongók (beszélgetés)
Én befizettem, mégsem tudom megnézni!
LIKE:)
Nagyon egyfelé hajlottak. A magyarellenes bűnözői pártot istenítik mindig. Összenő ami összetartozik.
Most nezem , hogy megkerik rendesen az arat 960ft egy honapra az elofizetes. Nem normalisak szerintem fizetek 3x ennyit es van kb.70 csatornam. Ki az a hulye aki fizet nekik ezert?
Raadasul az rtl moston fizetni kell erte ha meg akarod nezni.
Sajnos nálunk sincs, pedig én nagyon szerettem nézni.
már nem is érdekel. :(
Imádom Hernádit.
Csak éppen a csatornát nem lehet fogni, amelyiken vetítik.
Javítás: Heti hetest. Bocs.
Lesz. Az Rtl klubot sem szoktam nézni, kivéve a Heti heteset. Jobban hiányzik a History, de nálunk csak kevés normális csatornát lehet fogni.
Nem szűnik meg :) Az Rtl2-n megy tovább októbertől.
Mivel most nem a kormány talpnyalói, ezért megtanították őket repülni.
Gazdasági okok? A való világ meg a Barátok közt mennyibe is kerül?
épp ideje hogy már vége....
Én sajnálom, bár nem láttam minden részét, és nem is értettem mindig egyet a hozzászólásokkal. De nagyon jó arcok voltak benne. Farkasházy, Hajós, Hajdú Steve, Hernádi, Gálvölgyi kedvenceim.
Éppen a politikai elfogultság miatt nem néztem. Nekem nem fáj, hogy vége.
Pénteken van az utolsó felvétel.
Itt hol van szó a heti hetesről? Nem találom.
Nem a most vasarnapibol derült ki , mar hetekkel ezelőtt mondták ,hogy vége. Amúgy en is sajnálom egy volt a kevés nézhető műsor közül.
Sajnálom, hogy vége. Egyik kedvenc műsorom volt, szinte az összes részét láttam. Én politikai okokra gyanakszom és nem gazdaságiakra.
Azért a hozzászólóknak nem kellene összekapniuk itt a fórumban. Olyan műsor az egész világon nincs, ami minden embernek tetszik. Ennek is voltak rajongói, meg voltak olyanok is akik nem szerették. Mindenkinek más az ízlése.
Tudom bizony akár hogy is van!
Nem keverem .
Hát nem tényleg nem néztem, Nem nem kedvencem a Spanyol sorozat és azt sem nézem. Egyet sem.
A Magyar filmeket viszont rendre meg nézem, ha tetszik akkor végig.
És vannak nagyon jó Magyar filmek ahol ők tényleg nagyon jók. Bajor, Hernádi Ez a műsor nem arrol szolt, Ez a műsor a politikai hova tartozásról szolt.
A szinészi képességet nem erre kelett volna használniuk.
A szinházi közvetítésekhezz ülök csak le tévét nézni mert azt szeretem.
Basszus, ez hihetetlen... és tényleg igaz! :O
ah kicsit sem gyerekes!nembaj .faj az igazsag!tovabbi szep napot
az ilyen emberek akik mar nemtudnak mit kitalalni draga. Hernadi muveszni Jászai Mari-díj
Érdemes művész!! ez o h te kivel kevered azt mar te tudod
nah jezusom ezt meg mar honnan hordtad ossze?
Hát Hernádi is egy nagy alkesz....
További ajánlott fórumok: