Helyszínelők-et kedvelők! Merre vagytok? (beszélgetés)
Sziasztok!
Valaki leírhatná nekem,ha van kedve,hogy mi történt a csi miami 9ik évadjában eddig,mert olyan időpontban van,hogy nem tudom nézni:(.De az előzetes alapján érdekes.
Köszi!
L.A., a 61.-ben... az a régi, ha jól figyeltem... Amikor Catherine exe halálát is nyomozták...
Melyikben volt kis hazánk híressége,Kata??:)A régi részben,vagy az újban?Vagy a NY CSI-ben???
köszi, akkor nem hülyültem még meg teljesen...
Nem halt meg a lánya... az exe halt meg Eddie... szerintem hülyeséget írtak az ismertetőjében... én is értetlenül álltam ez előtt...
Igen, Dobó Katát láttad :D)))
senki sincs????
ma helyszínelők új rész lesz a viasaton.na ezt jól leírtam:) tegnap megnéztem a new yorkit is az AXN-en.
sziasztok az elsö részt láttuk tegnap,a másodikat még múlt héten tán az axn en(new yorki) a harmadikat nem láttam ,pedig kíváncsi lettem volna rá.sajna fáradt is voltam már nagyon így a második elején bealudtam.
Végül én is megtudtam nézni,tényleg nagyon jó volt.
Engem nem zavart a sok reklám,mert 10percenként rohantam pisilni:).
sziasztok!
Hát imádtam az esti trillogiát,még így is hogy sokáig tartott.Kár lett volna kihagyni,jól megcsinálták:-))
Talán valamelyik megosztó oldalra felteszik majd,remélem mert újra megnézném:-)
de ennyi reklámot is rég láttam már mint tegnap:-((((
Tegnap este óta nincs nálunk kábel tv adás:(.Erre várok hetek óta...áá....nincs szerencsém:(.
Ha valaki tudja hol lehet letölteni a trillogiát,légyszi írja meg.
tegnap mindkét részt átaludtam...francba:(((
volt valami izgalmas?
Megyek és jóóól megnézem:)
[link]
Ha valakit érdekel itt egy kis promo.:)Nagyon izgi,csupa eksön:D.
Jaja!Aztán meg együtt elmennek a kocsmába és jól berúgnak:).
csak keresztül ne essenek egymáson a nagy tömegben...
Na most kinyomoztam!Nem kezdődik még az új évad a Miamiból sajnos,de jövő csütörtökön olyan lesz,hogy a Miami,New Yorki és a Vesagi részek össze fognak függeni.Azért trillogia.A 3csapat együtt próbálja meg megoldani az ügyet!Nagyon várom már!!!!:D
Sziasztok!
Mikor lesz dupla rész a helyszínelőkből?A L.A.-iból lesz?
Jővő hét csütörtökön érdemes lesz nézni a viasat3at
most néztük a losangelesi után az NCIs böl a régebbi részeket ismétlik,és hétfön meg mennek a vadi újak
Én annyira nem vagyok elragadtatva az új részektől,a Miamit most nagyon várom!
Faxa, én már úgysem láttam hetek óta... Fél 10-ig képtelen vagyok fennmaradni, nemhogy negyed 12-ig... :(((
Május 6-tól 8ik évad Miami CSI:)))).Jupppíííí:).Csak az a baj,hogy így a Vegasi CSI 23:15-kor fog kezdődni:((az új részek).
most már pénteken az L.A.-részek után van a hagyományos is. bár lehet h ez csak egy kivételes eset volt.
nem a losangelesit nézted?
az van pénteken,hétfönként a rendes Ncis.
abban pedig új részek.
Én a CSI-ben a műkezes pasassal vagyok így.Én úgy emlékeztem,hogy a 9ik évadban is benne van,de a 2ik évadban meghalt.Meg azt hittem a Miami CSi-ben is benne volt...teljesen összezavart:).
nem értem ezt az egészet.
a pénteken sugárzott részben (NCIS) Gibbs már nyugdíjas volt, és csak azért jött vissza, h segítsen Zivának. a tegnapi részben viszont szó se esett erről. viszont az se biztos, h ez egy korábbi rész, mert biz. részletek stimmelnek.
szóval ezért nem értem.
Mérgemben betettem a CSI 1.évadot. Első nekifutásra megnéztem 3 részt. Alig tudtam reggel kiverni a csipát a szememből:)
olvastam,hogy elcsesztek valamit és mivel a műsorokat Angliából sugározzák,ezért nem tudták kijavítani a hibát:(.De miért pont a CSI??????
További ajánlott fórumok: