Helia-D krémek - tényleg olyan jó? (beszélgetés)
Sziasztok!
Tonikot az arctisztitása után kell használni,illetve bőrradirozás után(heti 2-3alkalom),mert vissza állitja a bőr megfelelő ph értékét(5.5)!
A helyes bőr ápolás:tisztitás,mely lehet hab,tej,fluid,utána radir,majd tonic és végül arckrém!Persze mindenkinek a bőrtipusának megfelelően!:)
:) neked is!
én arclemosót használok helia d-t, vagy arra gondoltál te is? és igen, a testápoló is szuper! :)
:o)
Tnap vettem tonikot, kezdődik a tesztelés. Az illata kellemes, remélem a hatása is has.lesz.
Szép napot csajszikák!
Sziasztok!
Mostanában kezdtem el ezeket a kozmetikumokat használni és meg vagyok velük elégedve!szerintem a testápolója nagyon jó,a kézkrémje is,tisztitó tonicja is kellemes,és az arckrémjei is megfelelnek az elvárásaimnak!Most egy kicsit zsirosabb arckrémet használok,mert hideg van,fűtés,egyebek,ilyenkor szárazabb a bőr,de még a nyáron használtam vmilyen gyümölcs savas krémjét is,az is nagyon jó volt!Csak ajánlani tudom!:)))
Én eddig csak olvasgattalak titeket,de tegnap elhatároztam,hogy veszek Hélia-D arckrémet normál bőrre.Anyósom is erre a márkára esküszik.Én eddig 2-szer kentem be az arcom,tegnap este és ma reggel és már most sokkal finomabb tapintású a bőröm és nincsenek száraz foltok az arcomon mint eddig és bársonyosabb tapintású még most délután is.
Jövő hónapban veszek szemránckrémet is,állítólag az is nagyon jó.
köszi az infot kipróbálom! :)
Nagyon édik a fotóid!
én a classic sorozatukra esküszöm, szerintem az új krémjeik inkább elégítik ki a divatot, lépést kell tartaniuk, ilyesmi... persze lehet, h én vagyok csak ilyen prűd :))
amúgy van valami átlátszó arczseléjük, amiben kék golyócskák vannak, vmi vizes téma, na az mondjuk nagyon jó!!!
és kérdezted Cucicsillag, h nem zsírosítja-e a bőrt...nekem i s at vonalon zsíros, amúgy meg tök érzékeny és száraz, de nem, nekem a normálbőrös nagyon bejön. és mndom, anyum tanácsára kicsi vízzel viszem fel, amíg be nem issza, addig masszírozom vizesen.
javítom:
írják, hogy "Kérjük, hogy a megrendelés feladásakor jelezze, hogy postai utánvéttel, vagy személyes átvétellel központunkban kéri a megrendelés teljesítését."
ott van, hogy "központunkban" - azt pedig megtalálod a kapcsolat címkénél.... khm
ha nem írják, akkor valószínűleg sehol! ...
csak webáruház, vagy az árusító boltokban...
További ajánlott fórumok:
- Tényleg olyan sok házasság tökéletes? És csak én vagyok ilyen béna?
- Te elhiszed, hogy tényleg vannak olyan 20-25 éves lányok (nők), akik nem akarnak komoly párkapcsolatot, inkább ismerkednek, szórakoznak?
- Tényleg olyan iszonyú nagy igény a biztos és megfizethető lakhatás, hogy sokaknak csak álom lehet?
- Szex-én tényleg komolyan gondolom!
- Védőoltás a 3. hónapban - tényleg olyan rossz?
- Tudtok ajánlani olyan öblitőt, amelyik tényleg hosszan tartja az illatát?