Házi készítésű pizza sütésekor a tepsit olajozni, zsirozni és lisztezni is kell? (tudásbázis kérdés)
24. Mákosnudli
2014. jún. 28. 11:09
a tepsit csak sütópapírral bélelem
23. d41005143d
2014. jún. 28. 11:01
cask olajozni kell.
22. ilus74
2011. okt. 23. 11:06
21. df2a740c00 (válaszként erre: 19. - Anthico)
2010. nov. 6. 10:45
Én is.
20. e61ee7c124
2010. nov. 6. 10:40
Ha olajozom a pizzát, akkor nem szoktam lisztezni. A kettőt nem keverem.
Kedvemtől függően vagy csak lisztezem, vagy csak olajozom.
19. Anthico
2010. nov. 5. 23:18
Én csak margarinnal kenem be és mehet rá a tészta.
18. f303be5590
2010. nov. 5. 12:12
sütőpapír
17. jolie
2010. nov. 5. 12:11
Én olajozni szoktam.
16. lully
2010. nov. 4. 11:04
Én csak lisztezni szoktam, olajozni nem. Nem ragad le és isteni puha lesz az alja is.
15. bettike2007
2010. nov. 3. 22:13
én zsírozom és lisztezem is pillanat az egész..
14. martin3
2010. nov. 3. 21:28
simán sütőpapír, de ha tutira akarsz menni van már szilikonos sütőpapír is(de a sima is teljesen jó, nekem még soha nem égett oda..)
13. prebotka
2010. nov. 3. 12:59
En nem szoktam semmit, es meg sosem ragadt le.
12. Marjann
2010. nov. 3. 10:00
Csak olaj.
11. gatto4
2010. nov. 3. 08:55
Szia!
Én csak sütőpapírt szoktam használni és még sosem ragadt oda.
10. bazsarozsi
2010. nov. 3. 08:41
Köszi mindenkinek!
9. sztolyka (válaszként erre: 3. - E1641dee25)
2010. nov. 3. 08:40
yes
8. 204b456479
2010. nov. 3. 08:40
sütőpapír+liszt
7. fmagdi78
2010. nov. 3. 08:39
Én jénai üveg pizzasütőformát használok, és csak olajozom.
6. sanett77
2010. nov. 3. 08:39
Én is csak olajozom.
5. Erika101
2010. nov. 3. 08:38
Én egyszerűen csak sütőpapirt teszek alá.
4. rozsa13
2010. nov. 3. 08:37
Én is csak olajozom!
3. e1641dee25
2010. nov. 3. 08:36
Csak olaj!
2. Borsi :-)
2010. nov. 3. 08:36
Én olajozni szoktam csak,lisztezni nem kell.
1. bazsarozsi
2010. nov. 3. 08:35
Házi készítésű pizza sütésekor a tepsit olajozni, zsirozni és lisztezni is kell?
További ajánlott fórumok:
- Bébiétel vagy saját készitésü étel!?
- Hogyan lehet megakadályozni palacsinta sütésekor, hogy mindenhol az a nagyon durván büdös égett olaj legyen?
- Hol adhatnám el a saját készítésű horgolt mamuszaim és egyéb saját készítésű dolgaimat?
- Meddig áll el a házi készítésű tojáslikör?
- Hogyan tudnám eladni legális úton a saját készítésű dolgaimat?
- Saját készítésű ajándék tippek Karácsonyra!