Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Házi készítésű joghurtnak mi a titka? fórum

Házi készítésű joghurtnak mi a titka? (tudásbázis)


2010. nov. 7. 18:08

Szia!


Az egyik tanárunk mondta, hogy ő úgy szokott házilag joghurtot készíteni, hogy felforral egy liter nem tartós tejet beleönt egy D..... A.timelt, és 24 órára meleg helyre állítja. Ezután fogyasztható. Ha zsírosabb tejet használsz sűrűbb, ha kevésbé zsírosat, folyékonyabb joghurtot kapsz.

2010. nov. 7. 15:17
Sok receptet elolvastam ebben a témában,meg is csináltam de sajnos egy nyúlós valami lett a késztermék:-((Talán nem megfelelő joghurtal oltottam be a házi tejet,mert az volt ráírva,hogy joghurtkultúra,de most találtam olyat is a boltban,hogy ÉLŐ joghurtkultúrát tartalmaz!No akkor mi is a tuti biztos recept???
2010. nov. 7. 15:15
Házi készítésű joghurtnak mi a titka?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook