Házi készítésű joghurtnak mi a titka? (tudásbázis)
3. Lanvin
2010. nov. 7. 18:08
Szia!
Az egyik tanárunk mondta, hogy ő úgy szokott házilag joghurtot készíteni, hogy felforral egy liter nem tartós tejet beleönt egy D..... A.timelt, és 24 órára meleg helyre állítja. Ezután fogyasztható. Ha zsírosabb tejet használsz sűrűbb, ha kevésbé zsírosat, folyékonyabb joghurtot kapsz.
2. maja780208
2010. nov. 7. 15:17
Sok receptet elolvastam ebben a témában,meg is csináltam de sajnos egy nyúlós valami lett a késztermék:-((Talán nem megfelelő joghurtal oltottam be a házi tejet,mert az volt ráírva,hogy joghurtkultúra,de most találtam olyat is a boltban,hogy ÉLŐ joghurtkultúrát tartalmaz!No akkor mi is a tuti biztos recept???
1. maja780208
2010. nov. 7. 15:15
Házi készítésű joghurtnak mi a titka?
További ajánlott fórumok:
- Meddig áll el a házi készítésű tojáslikör?
- Házi készítésű pizza sütésekor a tepsit olajozni, zsirozni és lisztezni is kell?
- Legjobb barátnőmnek névnapra házi készítésű ajándékot szeretnék.Van ötleted?
- Házi készítésű pizzát lehet lefagyasztani? Valakinek van tapasztalata?
- Milyen házi készítésű pakolást ajánlanátok festéstől lestrapált, kiszáradt hajra?
- A házi készítésű joghurtot mibe lehet tenni?