Házasságban mégis magányosan (beszélgetés)
Nekem úgy tűnik, hogy szerinted a férjed nem teljesít eléggé, itt most róla van szó.
A nők elvárják, hogy a férfi csengesse a lóvét, ami az egész család megélhetését fedezi, az meg az esetek java részében csak úgy megy, ha túlvállalják magukat a munkahelyen vagy időben, vagy mennyiségben, vagy elvállalnak stresszes melót is, ha azzal kereshetnek sokat.
Fordítsátok meg a dolgokat! A férjed maradjon otthon, te teremtsd elő munkával a megélhetéshez szükséges pénzt! Munka után pedig foglalkozz a lelkével is!
Tanulságos lenne.
...gondolom nem unalmában váltott új munkahelyet... hanem,hogy jobb anyagi körülményeket adjon a családjának.
Persze x idő után szebb lenne ha a család is előtérbe kerül!
...a most váltott új munkahelyet" annak mennyi ideje már?
Szerintem próbáld megérteni őt és hagyd, had pihenje ki magát ahogy éppen szeretné.
Ilyenkor egy jó masszázs sokat tud(na) lendíteni rajt(uk)a.... még akkor is míg a gépet nyomja.
Ülj mellé és játszatok együtt onlin-ban :)
5 év még nagyon kevés idő, hogy elmond... "házasságban mégis magányosan" - majd ha még 3*ennyi idő után sem voltoznak a dolgok...
Légy okos és foglalkozz vele :)
Ez de jó..beleolvastam :)
érdekes..
Gyerek ügyében nem tudok tanácsot adni. De azt gondolom, hogy egy számítógép előtt ülő férj igazából maga is tudja, hogy el lehetne tölteni azt az időt tartalmasabban, csak épp az a legkönnyebb. Szerintem próbáld ki, hogy nem csak hétvégén, de esetleg hétköznap munka végén... nem azt mondod, hogy egyáltalán ne játszon, csak azt, hogy menjen el veletek 15 percet sétálni, mielőtt leül játszani. Vagy játszon fél órát, de utána menjen veletek sétálni. És a séta csak egy ötlet... lehet bármi.
Nálunk amúgy van még egy dolog, esténként sokszor olyan fáradtak vagyunk, hogy nehezünkre esik beszélgetni. És emiatt kitaláltunk fix kérdéseket.
Minden este, mindketten elmondjuk, mi volt aznap a legrosszabb, a legjobb, és én mindig megkérdezem férjtől, mit evett ebédre. És ez valahogy beindítja a beszélgetést.
úgy legyen:)
ez egy nagyon jó ötlet
ha verne benneteket, nozne, eltapsolna a fizetest, stb., az jobb lenne? kozos erovel valtoztatni lenne ajanlatos; vagy menj vissza dolgozni;
emiatt nem hagynam el a ferjemet;
Menekülj, amíg nem késő! Vagy úgy jársz, mint én: hasonló házasságból 14 év után léptem ki. Évekig harcoltam, hogy mentsem a menthetőt, a két gyereket. Akkor még nem volt net, a férjem családi élet helyett kártyázott, sakkozott, ivott. :(
Nem bántam meg a lépésemet.
mert szamara az a kikapcsolodas;
van egy konyv a erfimagatartasrol, az a cime, hogy miert sir a no, miert hazudik a ferfi; erdemes lesz elolvasnod;
amikor a ferfiak a vadaszat utan osszejottek a tuz korul... emlekezz majd erre a mondatra!
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha rossz házasságban élsz, és megjelenik a láthatáron egy harmadik?Szív, vagy ész?
- Nő, férfi, mennyire egyenlő egy házasságban?
- Egy házasságban ahol már évek óta nincs szeretet.
- 17 év magány házasságban
- Hiszel a házasságban?Ha igen, miért, ha nem, miért
- Szexhiány a házasságban - meddig tűrhető?