Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Bevásárlási szokások, tippek fórum

Bevásárlási szokások, tippek (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
ma 08:54
Szép napot mindenkinek! Itt szakad a hó. Holnaptól az Aldi-ban jó áron lesz a fokhagyma, kérdés milyen minőségű. Biztonság kedvéért vettem a Penny-ben fokhagymakrémet, az elég finom. Tényleg felmentek az árak, sok mindennél veszem észre. A laktózmentes tej és tejföl kb. 100 forinttal lett drágább, de a rendes tejföl is szerintem. Nagyon oda kell figyelni mit hol veszünk, csak munka mellett nincs arra idő, hogy minden üzletet végigjárjak. Így kis papírkákat veszek elő, online nézem az akciókat, aztán amelyik papírkán a legtöbb számomra kedvező áru dolog van, oda megyek.
2616. Myra
tegnap 21:54
Én főleg kistermelőktől szeretek vásárolni.
2615. globus (válaszként erre: 2612. - Libikóka)
tegnap 21:28

Fokhagymából szerettem volna betárazni, de akciós, nem jó rá.

A Béres banyavitaminra viszont igen :)

2614. globus (válaszként erre: 2613. - Libikóka)
tegnap 21:25
Igen, én is arra gondoltam, a zöldség-gyúmölcs árak vonatkozásában. Támpont a követéshez.
2613. libikóka (válaszként erre: 2611. - Globus)
tegnap 21:02
Az újságot az ár összehasonlításra írtam.
2612. libikóka (válaszként erre: 2611. - Globus)
tegnap 21:00

Nekem van még holnapra,,jó volt.A tegnapiból

kávé ,olaj,ecetes paprika,mustár lett.

Holnap is veszek még kávét,,olajat..meg valamit ,,eltudom lőni.

2611. globus (válaszként erre: 2610. - Libikóka)
tegnap 19:52
Azokból ritkán sikerül jó dolgokat vennem, talán csak a zöldség-gyümölcs. Most a 20%-os kupon szinte semmire nem használható :/
2610. libikóka (válaszként erre: 2609. - Globus)
tegnap 19:41

Blokkom nincs,,van viszont régebbi reklám ujság.

Hát🤨

2609. globus (válaszként erre: 2608. - Libikóka)
tegnap 19:38
Nekem vannak eltett blokkjaim covid óta. Kifejezetten azok, amin kedvenc termékek vannak. Sütőipari félbarna kenyeret szoktuk venni, éppen napokban drágult. De régebben volt úgy, hogy kicsit olcsóbb lett, érdekes. Azt hittem, rossz a dátum.
2608. libikóka (válaszként erre: 2607. - Bibeszál)
tegnap 19:27
Igen,, én is tegnap néztem meg jobban.
2607. Bibeszál
tegnap 18:38

Szép estét. Megint mennek fel az élelmiszer árak.

És várható még utánna is emelkedés.

2606. cilabogyó (válaszként erre: 2605. - Bibeszál)
jan. 8. 12:20
Én tegnap megrendeltem a vetőmagokat a Szentesi mag kft-től. Tavaly is onnan rendeltem, nagyon jó fajták, így most is igyekeztem, mert gyorsan fogy. Nagyon sok mag 199 Ft/csomag.
2605. Bibeszál (válaszként erre: 2601. - Cilabogyó)
jan. 4. 13:23

Mi zárt kertben, kisebb épített házban tároljuk dolgaikat.Kert szomszédunk van jobbról-balról ők kint laknak állandóan. Mindkét oldalon egy magas vas kerítés választ el bennünket. Minden nap kijárunk férjemmel délutánonként, eddig semmink nem tűnt el feltörni meg nem próbálták még. Meg hát be van kamerázva több helyen. Ez közös nagy kert és ház a gyerekeinkel és

közösen is műveljük. Sok mindenben

segítjük egymást,pl palántákat veszünk, vetőmagokat mindent. Vas kerítést is az ő segítségükkel vásároltuk, kamerákat is és sok munkánk eredménye hogy el tudunk télire rakni mindent ami kell. A füstölt szalonnát, füstölt kolbászt,stb sütni való kolbászt is közösen csináljuk. Körülöttünk sokan laknak kint,rengeteg kertes ház van arra. Hű annó a menzás ételeket szerettem én is. Sok finomság volt és minden nap más kaja.Itthon többet főzök mindenből általában és 2 napra elegendőt. Rakott kelkáposzta régen volt már nálunk. Ez meg nekem jó ötlet amit

írtál.Csinálok is hétfőn.

2604. cilabogyó (válaszként erre: 2602. - Mami57unoka)
jan. 3. 17:57
Én már novemberben elkezdtem feltölteni a készleteimet, úgyhogy csak pótolni kell néhány dolgot, mint pl. wc papír, papírzsebkendő, plusz a friss dolgok. szerencsére van hol tárolnom. Amíg panelban laktunk régen, alig volt helyem, a garázsban tároltunk dolgokat, de azt meg feltörték, így már nem mertem.
2603. cilabogyó (válaszként erre: 2601. - Cilabogyó)
jan. 3. 17:55
Már valamit megint elírtam. az lett volna, hogy a házi az igazán jó.
jan. 3. 17:41
havi 1 nagy bevásárlás,apróság ha kell valami
2601. cilabogyó (válaszként erre: 2600. - Bibeszál)
jan. 3. 16:49
Ház az igazán jó.Én egy kis házi lekváros szilvásgombócot kívánnék, vagy derelyét, a lényeg, hogy ne fagyasztott legyen és jó legyen a lekvár benne. Köszönöm az ötletet! Nálunk egy kis gulyásleves minimális hússal, spagetti szintén egy marék hússal, de ez jól esett. Jövő héten hétfőre nem kértem ebédet, de keddtől jó kis menzás kaját eszünk, annyit főztem az elmúlt 2 hétben, hogy már alig várom. Lesz sárgaborsókrémleves húsos tésztával, főtthús szilvamártással, rakott kelkáposzta és pirított máj is a héten.
2600. Bibeszál
jan. 3. 13:16
Sziasztok. Ma nálam paradicsom leves és saját készítésű túrós és lekváros derelye lesz. Már régen volt és gondoltam a sok húsból elég volt egy darabig. Egyébként szeretjük fogyasztani a hétköznapokban, és az iker unokáim is imádják. Puszi mindenkinek. További szép napot nektek.
jan. 3. 08:45
Mindenkinek békés, boldog új esztendőt és jó egészséget kívánok! Na meg a teli kamrát és hűtőt, mert az is fontos. Továbbra is jelezzük egymásnak a jó akciókat, aztán valahogy csak tudunk olcsóbban vásárolni, mert minden elég drága, meg sok mindent írtak, hogy drágulni is fog.
2598. Bibeszál
jan. 1. 13:01

Szép napot kívánok.

Boldog Új Esztendőt, jó

egészséget kívánok mindenkinek a csoportban.

2597. libikóka
jan. 1. 09:28
Teli kamrát,spejzot mindenkinek 🐖🍀
2596. birebora
jan. 1. 07:54
Boldog Új Évek Kivánok mindannyiunknak!
2595. globus (válaszként erre: 2593. - Jennyvagyok)
dec. 31. 20:56
Boldogat, sikereset, egészségben mindenkinek! 🍀🍾
2594. globus (válaszként erre: 2592. - Birebora)
dec. 31. 20:55
Teljesen jó. Ínséges időben legfinomabb.
dec. 31. 19:27
Kívánok mindenkinek békés boldog új évet jó egészségben! 🥳🥂🍾
2592. birebora
dec. 31. 08:55
Én is fagyasztottam le bejglit. Még sosem csináltam, remélem jó lesz mikor kiengedem.
2591. globus (válaszként erre: 2590. - Birebora)
dec. 30. 11:50

Utolsó vendégeim delután indulnak. Ma még főztem, bár 7-re a kórházba mentem. Fél óra maradt búcsúzkodásra. Aztán meló és holnap is. Az biztos, hogy jan. első hetéig főzni, mosogatni, takarítani nem fogok.

Rengeteg kajcsi, süti van :) Bejglit lefagyasztottam.

2590. birebora (válaszként erre: 2589. - Globus)
dec. 27. 15:59
Tőlem nem rég mentek el, kicsit elpilledtem, de jó volt. Én is dolgozom hétfőn:)
2589. globus (válaszként erre: 2588. - Birebora)
dec. 27. 08:26
Hozzánk ma érkezik a második turnus 😀 Hétfőig. Én hétfőn már dolgozom...
2588. birebora
dec. 27. 08:15
Főzni, vásárolni nem kell. Minden van itthon.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook