Haverkodásnak venné, vagy nyomulásnak? (beszélgetés)
Úgy néz ki, mégis jól sült el.:)
Ezek össze-vissza nyomulnak, próbálkoznak sok nőnél.
Irt azóta?
Esetleg dolgozik, vagy valami elfoglaltsága van, lehet megvárja nyugodtam el tudja olvasni, és válaszolni rá. Ha este sem válaszol, akkor nagy az esély rá, hogy felejtős.
Írtam neki, de semmi.:(
Elérhető, de el sem olvassa. Szerintem ennek annyi. Nem értem, hogy akkor miért mutatott érdeklődést.🤷♀️ Ki érti a férfiakat?
Azért egy visszautasítás nem a világvége. Főleg, hogy nem veted rá magad, csak finoman jelzed, hogy léphet. Így a visszautasítás sem lesz olyan direkt. De ha mégis veszi a lapot, sokkal többet nyersz, mint amennyi kárt okoz ha elutasít.
Dehogy fogok sírni utána, egy után sem sírtam. Csak képletesen írtam, azért is van idézőjelben.
Fogadj el egy jótanácsot tőlem. Ne sírj férfi után. A fél világ férfiakból áll.
Igazatok van, szinte tudom, hogy “sírás” lesz a vége, de legalább nem reménykedem feleslegesen.
Megéri, mert úgy néz ki h nagyon tudni akarja/szeretné.
Hogy a férfi mit gondol? Az teljesen mindegy. Egy ürge. Kész.
Igen, nekem is az a véleményem, hogy ha egy pasas akar valamit, akkor lépni fog. Ha nem ír, akkor szinte 100%, hogy elvesztette az érdeklődését. Ettől függetlenül ha annyira érdekel akkor Daisy-vel egyet értve azt mondom, hogy ezt még bedobhatod viszont valószÍnűleg levágja majd, hogy ez enyhe nyomulás a részedről. Szóval szeirntem azt mérlegeld, hgoy megéri-e ez neked.
Én is erre gondoltam, de bennem van az is, amit Pulcsis írt, hogy egyszer már írtam neki, de elhalt a beszélgetés, nem biztos, hogy kellene erőltetni. Főleg, hogy most inkább rajta lenne a sor. Sajnos azt érzem, hogy elvesztette az érdeklődését. Rengeteget mutatja a messenger elérhetőnek, mégsem ír.:(
Szerintem ha megkérdezed, hogy pótolta-e a film megnézését, amire válaszol egy igen vagy nemet, amire te válaszolsz valamit, az még vehető haverkodásnak. Nem randira hívod. És nála lesz a lehetőség hogy tovább viszi-e a beszélgetést. Ha nem, akkor tényleg hagyd. De ez még beleférhet, főleg hogy nem egy teljesen ismeretlenre írsz.
Próbáld ki, egyébként soha nem fogod megtudni.
Pont ez az, hogy attól tartok, nem annak venné, ha mégsem akar semmit és beégek. Ha haverkodásnak venné, sinán írnék neki
De ha nagyon tetszik írj neki. Maximum tényleg haverkodásnak veszi.
Na de ha akarna akkor nyilván odamehetne,,ahogy normális.
Sokan vagyunk és sosem kettesben.
Nem találkoztok élőben ,,ha már szaktársad.
Azt hiszem, Pulcsisnak igaza van.:(
Írj neki. Mit veszíthetsz?
Jaj ne már. Naponta van egy ilyen fórum...
Lássuk be, ha két ember szimpatikus egymásnak, ott nem áll meg a kommunikáció. Legyen a pasi töketlen, a csaj meg félénk, ha valami elindult, és befulladt, akkor az kuka. (Azaz beszélgettek valamiről de nem jött válasz, a többi már csak kínlódás)
Szívesen!
Szia!
Miért ne írhatnál?
A lényeg, hogy tudd, hogy Te mit akarsz!
Szép délutánt!
a férfiak nagyon egyszerűek agyilag....-))
Főleg nők terén..-)
További ajánlott fórumok: