Hát sosem leszek neki elég? (beszélgetés)
Én őszintén szólva nem értem teljesen.
Ezek feltételezések?
Mert úgy írtad, hogy jó barátságot ápol a szomszéddal.
Vagy konkrétan megcsalt és rájöttél?
Egyedül az ex fotója, ami nekem is necces, a többi inkább feltételezésnek tűnik. Csak azért kérdezem, mert már én is jártam úgy, hogy totál félreértettem valamit, és hetekig emésztettem magam.
Hány éves?
Lásd fórumnyitó 1. hozzászólásában.
Nem vagy hülye.
Mindenki csak a másik életéből profi, a sajátjában lehet sík hülye.
Hagyd, hogy megérjen benned az elhatározás. Bármilyen.
Úgy lesz jó ahogy elhatároztad.
Én láttam olyan válást is, hogy a gyrekek érdekében a nő kifejezetten a környéken keresett saját lakást, így még az óvodába, majd az iskolába járás is zökkenőmentes maradt. A gyerekek elhelyezését mindketten megoldották, azaz mindkét szülőnél volt gyerekszoba, csak annyi volt a kölcsönös feltétel, hogy értesítsék egymást, hogy az adott héten vagy időszakban kinél lesznek a gyerekek. A családi pótlékot az asszony kapta, mert ő keresett kevesebbet, gyerektartást egyik sem kért, azzal a feltétellel, hogy a nagyobb összegű dolgokat mindig megbeszélés szerint elosztják.
Így is lehet.
Apuka jöhet akár hetente többször is. Ez csak megbeszélés tárgya.
Sztem itt fórumnyitó, szabadulni akar ettől a két lábon járó faroktól, nem a gyereket akarja eltiltani tőle. Szóval sztem simán működhet. Apuci járhat az összes kurvájához, és ahányszor akar látogatja majd a gyerekét.
Hogy viselnè?
A kèrdès az,hogy az apa hagyna e lelèpni a gyerekkel?Ugyanis pont ugyanannyi joga van a gyerekhez mint neked.Ha neki tàmadna kedve lelèpni,èpp ugyanolyan joggal vihetnè ő is magàval.Szerintem ezen lesz fennakadàs...
Óóó. Sajnálom. És azt is hogy nincs kivel ezt megbeszélned.
Ezt a pasit ki kell dobni. Azt sem érdemli meg, hogy egy fűszálat arrébb tegyél neki ezek után.
Mielőbb add be a válókeresetet! Had haladjon az ügy.
De nyilván apa egy pöcs, úgyhogy úgysem vállalná, ezért kell ezt mondani neki.
Ha meg nagymellénnyel bevállalja,1 hét múlva sírva adja vissza 😂😂😂
Miért apuka tán hülye?
Nem lehet rábízni a saját gyerekét? Pfff....az nem apa.
Ne a megszokott környezetéből, csak az anyjától?
Ne haragudj, ezt a javaslatot nem lehet komolyan venni.
Ó tényleg.
Isteni lenne, ha megoldható lenne műszakilag a lakás kettéválasztása.
Én is úgy olvastam.
A nőnek a sarkára kell állnia. Ultimátum: vagy elmész vagy én megyek de a gyerkőc nálad marad, mondván őt nehogy már kiszakitsuk a megszokott környezetéből.
Tuti nem tűrném ezt a megalázást. Vagy én is dugnék összevissza mindenkivel, had érezze a paraszt milyen érzés.
Kérdés, kié a lakás.
Még akkor a legkönnyebb, ha csak albérlet, mert simán otthagyható. Ez esetben legyen alaptőke a következő albérlet kauciójára és némi tartalékra.
Sajnálom. Ezt még olvasni is szomorú.
El kell hagynod. Mert teljesen hülyének néz téged, ezt pedig nem lehet hagyni.😔
Ha benne maradsz, az egész életed tönkre teheti. Így nőjjön fel a gyereketek?? Hogy azt lássa, anya mindig szomorú, apa meg minden bokorba belógatja??
Én nem hinném, hogy pótolni akarna. Cinikusan szólva, kell neki a tiszta ing. Nem cinikusan: kell neki egy nyugodt háttér, a szép szabályszerű élet kulisszája, ez szintén az egóját építgeti. Nem akar pótolni, mert túl sok energiát igényelne egy újabb kulissza felépítése valaki mással. Te vagy a tökéletes, akit erre a szerepre megtalált.
(Igen ám, de ez nem a Te dolgod, félre ne érts! Maradjon az ő gondja, mit csinál majd.)
További ajánlott fórumok:
- Ha nem értek csak az "emberekhez", mint ápoló sosem leszek anyagilag stabil?
- 10.-én leszek egy fél éve együtt a barátnőmmel, és valamivel szeretnék neki kedveskedni, várom a tanácsokat ...
- Sosem leszek szerelmes?
- Ma megtettem azt, amiről azt gondoltam sosem leszek képes....
- Nem gondoltam sosem, hogy ennyire sportos leszek valaha,...
- Pánikbetegség, alacsony önértékelés, anyaság. Félek, hogy sosem leszek anyuka