Használta már valaki az Ab King Pro-t?Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
7. nyuszi.
2013. jan. 12. 10:51
Sziasztok. Engem az érdekelne hogy az ab king pro-t hogy ajánlott használni? Erről sehol sem írnak. Tehát hány naponta mennyi felülést? A legmeredekebb szögből használom és napi 100-at. Időnként fáj a hátam és már arra is gondoltam hogy eseteg emiatt nem szeretnék túlzásba sem esni. Amúgy csinálok még 100félfelülést, és hasizomkerékkel olyan 50-100 között szoktam. Vélemények? :)
6. Medina89
2010. márc. 27. 15:17
Szia!mi is vettünk,de nem használjuk...túl kényelmes.szerintem inkább menj el rendszeresen edzeni.váltogasd a különböző hasizom gyakorlatokat,hogy minden irányból jólmegdolgoztaasd és meglesz az eredménye,ha szorgosan csinálod...
5. Henci2
2010. márc. 27. 10:55
Nekünk van, anya egy időben sokat használta, és mivel nem diétázott fogyni nem nagyon fogyott, viszont láthatóan átrendeződtek az arányai, szóval sokkal formásabb lett tőle. persze ne ma legalsó szinttől kell kezdeni, hanem fokozatosan egyre lejjebb kell állítani a szöget.
4. fa334a28ef
2009. jún. 25. 06:38
Szia!Én már megvettem egy éve,de nem használom.Két napja kezdtem el.Ha lesz eredmény írok.
3. 6a4af0c0e7
2009. ápr. 11. 10:16
???
:(
2. 6a4af0c0e7
2009. ápr. 10. 19:09
Senki?
1. 6a4af0c0e7
2009. ápr. 10. 18:35
Használta már valaki az Ab King Pro-t?Mik a tapasztalatok?
További ajánlott fórumok:
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Titok c .könyv, valaki aki használta, sikkerrel járt?Pozitiv gondolkodás bármire képes...?
- Használta már valaki az ovulációs tesztet jóstesztnek? Mik a tapasztalatok?
- Forever Multi Maca, érdekelne hogy használta már valaki ezt a terméket és mik a tapasztalaitok vele kapcsolatban?
- AbKing Pro gépet használtatok már? Van valami jó edzéstervetek rá?