AbKing Pro gépet használtatok már? Van valami jó edzéstervetek rá? (beszélgetés)
:)épp az a baj hogy nincs hasizmom...enyemen van olyan mintha bicigli lenne,tieteken is?na es en ugy szoktam h volt h egy orat is eltekertem,aztan 1-2perc hasazas aztan tekeres,volt egy sorozatom mindig az alatt,aztan mar csak azon neztem tvt:(feladtam,de lehet ujra neki allok.
Mez amugy az is volt a baj h nem birtam,mert szivbeteg vagyok-nem olyan veszelyes-de azert itt ott fajt tole ahogy huztam fel magam.
15 percet? Az elég kemény. Jó kis hasizmod van!
Ma amikor kerestem Abkingpro-s edzéstervet az egyik bodybuildinges oldalon írják a kigyúrt srácok, hogy ki mit tornázott. Volt aki azt írta, 5 perc hasazás AbKingProval, vagy 7 perc hasazás... Na ezek csak ennyit bírnak :)
Biztos hogy AbKingPro-d van? Mert nekem is izomlázam lett. Leraktam a legalsóra már első alkalommal, mert azt hittem hogy nem hat. Aztán lenyomtam jópárat, másnap annyira fájt a hasam!!!!
Te hogy és mennyit csináltál???
Nekem régóta megvan ez a gép, amikor használom nagyon jó 4 nap után is látható az eredmény kb. 7x20-as gyakorlatoknál. Csak az a baj, hogy nem készítek edzéstervet és így túl unalmas, emiatt abba is hagyom.
A gépemhez volt egy papír, edzéspózok, de nem találom. Valami ilyesmi is, hogy ferdén fekszel rajta akkor a has oldalsó izmait edzi, stb...
Csak az a baj, hogy erre az egyre emlékszem, mert nincs meg a papír.
Szeretnék magamnak "jó pózokat" keresni az AbKingPro gépen :) és egy jó edzéstervet összeállítani. Ha valakinek van jó ötlete írjon.
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek, használtátok már a dermarollert?
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Hogyan fussunk le 5 km-t?! Hathetes edzésterv kezdőknek. Fogyjatok velem május 2-től!!
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- PS2 gépet keresek karácsonyi ajándéknak, olcsóbban, akár használtat is. Tud nekem valaki segíteni? Bp és Pest megye környéken esetleg?