Használt-e már valaki Aloe Activatort a szemére? Olvastam róla, hogy nagyon hatásos lehet pl. zöld hályognál (beszélgetés)
Istenem.
"A zöldhályog kialakulásának során a szemben található ún. csarnokvíz termelődése és elfolyása közötti egyensúly felborul, a szemnyomás megemelkedik, ez pedig a szaruhártya vizenyőjét és a látóidegfő vérellátási zavarát okozza. A vérellátási zavar következtében az ideghártya és a látóidegfő idegsejtjei elpusztulnak. Bár a folyamattal visszafordíthatatlan látásromlás alakul ki, az időben felismert és kezelt betegség esetén ez a romlás megállítható."
Értelmes gondolkodó ember szerint ezen mit befolyásol, ha valamivel bekenem a szemet?
Köszi a válaszokat! A dokit azért nem kérdeztem meg, mert ők úgyis mindenre azt mondják, hogy nem jó ha nem ők ajánlják. Az igaz, hogy csípi a szemet, bár ettől még lehetne hatásos is...
A hályoggal kapcsolatosan én is a neten olvastam szuper dolgokat. Csak ez azért lenne jó ha tényleg hatásos lenne akkor esetleg csökkenthetné a hályoggal kapcsolatos tüneteket.
Szia!
Nekem csípte a szememet. De a mi "házalónk" is csöpögtette a szemébe és áradozott. Azért szerintem érdemes megkérdezni egy szemészt.
Szia!
Hát a hályogról fogalmam sincs.
Én allergiára próbáltam de nem volt jó. Annyira marta a szemem hogy folyt a könnyem és amíg mart addig nem viszketett a szemem. Utána ugyan úgy. A férjem ugyan így járt.
További ajánlott fórumok:
- Tisztán növényi alapanyagokbók készült hajfestéket használt-e már valaki? Milyen tapasztalatok vannak?
- Van olyan, aki rendszeresen használt-használ taposógépet? Ki mennyit fogyott tőle és mely testrészekre hat inkább?
- Ciklus.hu naptár használt-e valakinek
- Rosszul alvó babánál használt-e valakinek valamilyen homeopátiás szer?
- Ilcsi termékeket használt-e már valaki, 50 felett?
- Mit tudtok a Tescoban kapható fogyis italról? Ivott már valaki ilyet? Ha igen használt-e?