Használjátok a DM Balea termékeit? (beszélgetés)
van rajta magyar felirat is csak olyan apró, hogy az olvasó szemüveggel sem látom, a nagyító pedig ismeretlen helyre távozott :)
1 napos próba után sokat nem tudok mondani, de úgy tűnik beválik ez is.
A feltöltőnek nagyon jó az állaga, a nappali változatot pedig az alapító alá kentem fel - smink előtt 10 perccel - azonnal beszívta és kellemes érzés volt . Persze az alapozó önmagában is nagyon jó minőség, az prémium kategóriás.
Köszi ! a Vital-t használom éjszakára, az nagyon bejött.
Én angolos vagyok, de amennyit értek a német szövegből, a feltöltőt a krémezés előtt kell használni. A 24 h krémet pedig az alapozó alá fogom reggel.
Majd beszámolok, hogy hogyan működik :)
Most nézem csak, hogy hány éves vagy, lehet neked a Vital kellene, azt írják 50 fölött. Persze a hialuronsav is jó, de az csak vízhiányra van, neked pedig szerintem már zsírhiányos is.
Majd írj, hogy jött be:)
megvettem a collagen filler-t és ezt a 24 h pflege -t.
A kollagen feltöltőt kipróbáltam nagyon finom az illata és egy pillanat alatt beszívódott, pedig nem keveset tettem fel. Rákentem a krémet is, mert azt írja, hogy (állítólag) úgy kell, és most várom, hogy a sorsom jobbra forduljon.
Holnap reggelre 16 évesen fogok ébredni :)
Hát igen, ha valakinek ilyen érzékeny a bőre, akkor kimondottan olyan termékeket kell vennie.
Sokan az eperre is allergiásak pl., ki kell tapasztalni, mi a jó.
No, teszteltem a krémet. Pumpás, nekem sok arcra az egy pumpányi, így elég gazdaságos. Azt írják, hogy jó sminkalapnak is, na majd holnap kiderül.
Majd írjad meg, hohy tetszett !
Holnap megpróbálok én is venni.
Szívesen!
Ma vettem meg a hialuronsavas fluidot. Az illata nagyon jó, fehér színű, könnyen felszívódik, de majd csak holnap fogom arcon tesztelni.
Megnéztem, nagyon jónak tűnnek, köszi szépen !
Kíváncsi vagyok, hogy nálunk itthon vajon lehet-e kapni ezeket ?
Holnap be is ugrok egy üzletbe.
nem tudod mi a neve ennek a hialuronsavas krémnek ?
Egyébként a Balea éjszakai krémet használom, és elégedett vagyok vele.
A sminklemosóját nagyon szeretem,maximálisan meg vagyok vele elégedve pedig rettentően érzékeny a szemem.
Folyékony szappant rendszeresen,testápolója is nagyon jó és a narancsbőr elleni zselé is.
tusfürdőt szoktam még néha és a háztartási dolgait is csak ajánlani tudom.
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok az "új" éhségcsökkentőről! Használja valaki a Hoodia spray-t?
- Szemölcs ellen mit használjak?
- Melyik lisztet használjátok?
- Mire használjak tojásfehérjét, ha megmaradt?
- Kinek mi a tapasztalata a natúrkozmetikumokkal kapcsolatban? Valaki próbálta már a BIOLA termékeit?
- Használja itt valaki az Energy cég termékeit? Mik a tapasztalatok?