Használ valaki mosó és szárítógépet egyben? (tudásbázis)
Nekem ilyen egyben gépem volt, de lecseréltem mosógépre és száritógépre külön. Ugyanis a mosómasában megy a második adag, addig az első a száritógépben szárad.
Az egybennek a hátránya, hogy nem lehet addig mosni ,amig megy a száritó része. Ráadásulé, ha meghibásodik pl a száritója, mosnmi sem tudsz.
Én mindig használok a szárításhoz illatosító lapocskákat, nem tudom, hogy ilyet lehet-e Magyarországon kapni, de én imádom. Ilyneből van olyan is, ami egyben vasaláskönnyítő is, de én csak az illat végett használom. Hosszú ideig fantasztikus illatosak a ruhák.
Egyébként a vasalóba én nem vizet teszek, hanem vasalóba való illatos folyadékot, Comfort márkájút (azt hiszem, ez Mo-on a Coccolino, mert ugyanúgy néz ki formára), ettől a következő mosásig isteni finom illatú az ágynemű és nagyon megkönnyíti a vasalást. És mellesleg az egész lakás úszik a finom illatban, mire kivasalok.
Nekem elöl töltős gépem van, mosó és szárító egyben. Több lakásban, városban és országban éltem már, de mindig ilyen gépem volt. Meg vagyok elégedve eleve az elöl töltőssel is a szárítással is. Amire nagyon oda kell figyelni: vannak olyan anyagok, amik összemennek szárítás közben, tehát bármit nem szabad szárítani. Ágynemű, törölköző, farmer, ilyesmi nyugodtan mehet a szárítóba, de pl pamut, gumi tartalmú ruha ne kerüljön bele.
Szárítás után egyébként finom puha a törölköző.
Ha nagyon szárazra szárítassz valamit, akkor azt utána nehéz kivasalni, így a gyűrődős ruhákat nem szárítom olyan sokáig, kicsit maradjon nedves, akkor jöhet a vasalás és kész.
További ajánlott fórumok:
- Panellakásban lehet szárítógépet használni?
- Lehet kapni olyan mosógépet,ami szárítógép is egyben? Ha igen, milyen árban van és milyen márkát érdemes megvenni? Esetleg tapasztalatok?
- Candy GOC581B szárítógép magyar nyelvű használati útmutatóra lenne szükségem.Honnan tudnám megszerezni?
- Mosó és szárítógép egyben
- Hol tudok hozzájutni Ariston TCD G51B típusú szárítógép magyar használati utasításhoz?
- Kinek van tapasztalata mosó és szárítógépről egyben?