A Spotlight nagyon jó..nekem egyik nagy kedvencem..de valóban tudni kell, hogy nem mindenkinek jó minden illat, és minden emberen másképp érződik egy egy illat. Nekem nagyon tartósnak bizonyult az illat. Szeretem..és a férfi ismerősöknek is tetszett. Régen a Pink Sude nevű volt hasonlóan kimagasló, de sajna már nincsen :S Az ajándékok amiket mellé ígérnek pedig minden esetben járnak. :)
Én sem szeretem minden terméküket sőt... de vannak köztük nagyon jó dolgok és azoknak az áruk sem vészes. Drogériákban sokszor drágábban kapja meg az ember havonta ezeket a dolgokat, mint itt.
de ez csak az én véleményem, egy időben én is rendeltem tőlük néhány dolgot, de aztán rájöttem, hogy még akciós áron sem igazán éri meg.
de nem szeretném megbántani az avon hívőket (a forgalmazókat még kevésbé:)), mindenki azt vesz amit akar, én csak azt mondtam, ami az én személyes véleményem, és ettől természetesen másé eltérhet:)
Remélem azért nekem bejön majd, mivel a katalógusban tényleg iszonyat jó illata van, ja és nem utolsó, hogy az ékszer a képen nagyon tetszik ami ajándékba jár. Bár nemtudom élőben milyen lehet, mert ezek csalósak kicsit.