Hasmenés-hányásos betegség !!! Segítség ! (tudásbázis)
Köszi a válaszokat.Ugy néz ki ma már jókedvű, ill jobbkedvű !!!
vallly: kb.600 ml folyadékot iszik és még + a gyümölcsök + leves. Azt mondta a doki hogy mindenkinek más az igénye. Én sokat iszom, de az anyukám csak 1 litert iszik meg egy nap, viszont sok gyümölcsöt eszik.
Köszönöm a jókivánságokat !!!
Orvosnál már voltunk, írt is valami szirupos löttyöt.Meg adtam neki espumisan cseppet is.
Úgy látom, akkor nálatok szerencsére nem volt olyan vészes a helyzet, legalábbis a picinél ! Remélhetőleg hamarosan túl lesz rajta. Várj néhány napot, ha nem lesz változás, akkor szerintem nézesd meg az orvossal!
Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok! :-)
Mi nem voltunk kórházban, ivott, meg levest evett is.Én meg csak hánytam,nekem nem ment a hasam, de kb.10-szer hánytam éjjel.
Olyan rossz, hogy ilyen rosszkedvű.Remélem hogy visszetér az én régi mosolygós, jókedvű kislányom !!!
Szia!
Az én fiamnak pont egy 1éve volt ilyen este.
Kórház lett a vége,infúzióval,mert annyira kiszáradt,legyengült. Annyira,hogy állni nem tudott,csak max guggolni!
Nektek nem kellett kórházba menni?
Kimerülhetett a szervezete.
Ám nem jó, ha a közérzete sem jó...ez sokmindenre utalhat.
Egy másik tagnak meg: a mond az mondd, két "d" :)
Szia
Nálunk 2 alkalommal is visszakanyarodott ez a betegség. Már rendeződött a széklete és pár nap múlva ismét hasmenés...
Ugyanakkor bármi más is lehet, nem jön véletlenül foga?
Sziasztok.
Kislányom a mult héten elkapott egy hasmenés-hányásos betegséget , ez már elmúlt neki de 3 napja olyan nyűsös hogy semmit nem akar csinálni :(. Ez a betegség miatt van még ??? Egyszerűen egész nap nyöszörög, sír, nincs kedve semmihez. Rgyszer jó a kedve, de kb. 10 percig és utána megint sírdogál, nyafog. Előtte nem volt ilyen.
Ha kérdezem hogy mi a baj, fáj-e valahol akkor azt mondja nem fáj semmi. Segítsetek, ez a betegsége utóhatása???
További ajánlott fórumok:
- Betegség (reflux), ápolás. Segítséget szeretnék.
- Gyógyultatok-e már pszichikai és fizikai betegségeitekből alternatív módon, az energiagyógyászat segítségével?
- Osszunk meg egymással jó tanácsokat, kezelési technikákat a Psoriasis vulgaris (pikkelysömör) betegségben szenvedők segítségére.
- Hányás, hasmenés-Járvány van?
- Mi a légcsőfekély? Rokonomnak van ez a betegsége. Tapasztalat? Segítség!
- Ritka betegségben levő emberektől kérdezném, hogy kapnak-e valamilyen segítséget, és meg tudnak-e belőle élni? Bővebben lent