Hányás, hasmenés-Járvány van? (beszélgetés)
Ez a gyomorvírus komolyan mondom rosszabb, mintha a torkom fájna. Én 14 éves koromtól 18 éves koromig szinte minden évben elkaptam vmelyik fajtáját ennek a nyavalyának. Minden alkalommal több mint egy héten keresztül voltam beteg, elviseltem volna, hogy "megy" a hasam, hogy kijön belőlem minden, de szüntelenül fájt a gyomorszájam. Az valami rettenet volt, plussz hidegrázás, láz, pocsék közérzet, fent sem bírtam maradni, csak feküdtem. Egy hétig semmit nem ettem,csak kortyoltam a kamilla teát. Azt mondta az orvos, hogy ilyenkor csak kamillát igyak, ne tegyek bele cukrot,mert az lebontják a bacik, rosszabbul leszek, csak magában igyam! Azt is úgy kellett belémtuszkolni, az egy-két kortyot!
És emlékszem,mikor 17 éves voltam, és elkaptam a vírust, 8. nap szerencsére megéheztem,és cigánypecsenyét ettem!:De mikor meg 14 voltam,szintén ebben a - betegségben - pont menstruáltam is,mindenhol fájt a hasam. :(
Mindenkinek jobbulást aki beteg, és ne felejtsetek el inni. Ha nem is kívánjátok, kortyonként: INNI INNI INNI!
En hatar menti kosvarosbol vagyok de itt is jarvany van mi 1 napot benn voltunk a korhazban a gyerkoccel mert ugy nez ki mar akkorra tul volt rajta, Tunetek hanyas hasmenes es etvagytalansag. A 11 honapos fiam 1 het alatt, mig nem evett, majd 1 kg fogyott, ugyhogy komoly! De mi eddig nem kaptuk el. Es o is 1 4 honapos kisfiutol kapta el de ugyanugy benne vannak a felnottek is , amugy van akinel meg laz is van!
Jobbulast mindenkinek!
Biztosan tudom,hogy elkaptuk.Egy családtagom látogatása után,akihez szintén emiatt ment a férjem,hogy segítsen neki.Vitt gyógyszert meg minden,aztán ő is elkapta.Pedig nem adott neki puszit stb... és amikor hazajött rögtön megfürdött.
Budapestről írok és köszönjük!
Nem lehet, hogy valami olyant ettetek mindannyian, amitől ez történt?
Elképzelhető amúgy persze, hogy járvány van, sajnos ez bármikor előfordulhat!
Honnan írsz?
Jobbulást nektek!
Sziasztok!
Sajna átsöpört a családon ez a fertőzés.
Tünetei: szagérzékenység majd ,hányás,rossz közérzet,hidegrázás(láz nélkül),derékfájás,végül hasmenés.
Mi a férjemmel 3-4 nap alatt átvészeltük,de a gyerkőc még most is elég furi...és mivel az egész család beleesett,így nem volt egyszerű a gyerkőcöt sem ellátni.
Mostanában több helyről hallottam,hogy mostanában átestek ilyen fertőzésen.
Mit tudtok erről-ez valami járvány?
További ajánlott fórumok:
- Tudtad, hogy minden hányás tartalmaz répát és nokedlit?
- Epeműtét után van valakinek panasza: Hasmenés? Hányás? Görcs? Ha igen mivel előzitek meg?
- Te hanyas vagy?... akkor mi félszavakból is értjük egymást!
- Korod?Magasságod? Hányas a lábad?
- Hány éves vagy és hányas nacit hordasz?
- Hány centi vagy, hány kiló, és hányas a nadrágmérted?