Szia éjszaka csak nagyon picit fájt a hasam, aludni is bírtam szinte észre sem vettem a fájdalmat. Most reggel újra elkezdett fájni, de már nem olyan fájdalmas mint tegbapelött a hasfalam sem kemény már. Nem vagyok orvos de szinte biztosra veszem hogy ez izomhuzodàs lesz. A vakbélgyulladással már nem itt beszélgetnék az már kiderűlt volna 2 nap alatt ha az van.
Nem parázok már, egyenesen rettegek. Messze van még a péntek hogy fogadjanak a sebészeten. Nem szedek semmilyen gyógyszert szinte az összes fájdalom csillapítóra allergiás vagyok.
Remélem, hogy csak huzodàs és nem itt fogom fel dobni a talpam. 🤦🏻♀️
Jelenleg torna alján vagyok ez rimaszombat közelében van Szlovákiàban. Nagyimhoz jöttem el családi okok miatt. A házi orvosom ki van lőve, hogy hívjam. 😔 Hívtam az itteni orvost kaptam itt időpontot de az csak péntekre szól előbb nem fogadnak. Csak ha meglesz a negatív vírus teszt. Azt mondta ha rosszul leszek hívjam ki a mentőket. Ezért parázok ennyire nem a megszokott közegben történt ez már rég a sürgősségin ültem volna.
Tegnap éjjel elkezdett görcsölni jobb oldalon a hasam a csipöcsontom mellett. Most azon a helyen kemény a hasfalam nem tudom, hogy ez vakbélgyulladás vagy izomhuzodàs lehet e? Ugyanis a napokban sokat hajolgattam cipekedtem..😕