Hashajtó kellene, átmenetileg 2 hétre, milyet vegyek? (tudásbázis)
Leírom elrettentő példának: a volt főnököm hashajtóval fogyózott, pár (2-3) hét után már egy pohár tea is rögtön átfutott rajta, mert eltűntek a bélbolyhai.
Oda jutott, hogy kivezették a belét a hasára, fél évig úgy élt. Nem hiszem, hogy megérte.
Nem szabad hashajtót használni, rövid idő alatt tönkreteszi a beleket.
Sok folyadék, sok rost, aszalt szilva
azért nem..
kihagyott valamiért, pedig beírtam.
Nekem a pen... zöldtea jázminos jőtt be. Kb 5 perc ázás. Kis tejjel tudom meginni. Volt rá példa nem hatott. Akkor ázott 10-15 percig is. Lehet ezért volt hatástalan...
Sajna 1-1,5 óra mire van hatása.
Nem f.satott meg. Normál " állag "...
És viszonylag nyugott a napom ez miatt, mert sikerült otthon elintézni. Fontos dolog ez is, hisz " bio robotok vagyunk "..
Bisacodil nem görcsöltet.
A senna görcsöltet.
Vagy a guttalax csepp is jó..ezek mind kimeletesek persze csak rövid tavon..utana felfordulsz a mellekhatasoktol
En 5evig folyamatosan dupla adagban szedtem brutal milyen mellekhatasi vannak ugyhogy ovatosan..2hetre tokeletesek
Bisacodil
(Stadalax,dulcolax,laxa-git)
Este 1et vegyel be
Köszi, hogy írtál.
Hát igen, gondoltam, hogy egyénfüggő.
Már kiírtam ilyeneket, hogy Stadalax, Dulcolax, Laevolac.
Az ásványvíz esetleges másságára nem is gondoltam.
Akkor nézek valamit, és kipróbálom addig.
Én a helyedben a gyógyszertárban érdeklődnék, de még az sem mérvadó, mert lehet amire 1000 ember esküszik, neked pont nem lesz jó.
Tehát vegyél valamit, amit jónak ítélsz próbáld ki még itthon mikor hat, mennyi idővel előbb kell bevenni.
A gondom az, hogy rendben tudom tartani ezt a dolgot Hunyadi víz napi használatával. Viszont már előre aggódok, mert nyáron külföldre utazom, a világ másik felére, nem tudok Hunyadit vinni, és ott sem tudok venni. Viszont nélküle nem megy a dolog.
Tehát nekem arra a két hétre kellene valami. Sokat fogunk várost nézni, kirándulni, tehát nem lenne jó görcsökben fetrengeni sem, tehát nem teákra gondoltam (szenna teát ismerem). Valami tablettára vagy cseppekre gondolok, amit beveszek este, másnap reggelre van eredmény. De ha mégis napközben, akkor sem hoz kellemetlen helyzetbe. Aztán amikor hazajöttünk, visszaállok a Hunyadira.
Van valakinek tapasztalata ilyen tablettával/cseppekkel?
Köszönöm, ha ír valaki.
További ajánlott fórumok:
- Ti hogyan oldanátok meg átmenetileg a teljes test tisztán tartását?
- Mit tehet a dolgozó, ha a munkáltató átmenetileg a munkaszerződéstől eltérő munkakörben akarja foglalkoztatni, de ő ezt nem szeretné?
- A citromailemből eltűnt az összes levelem, és most azt írja ki, ha be akarok lépni, hogy átmenetileg nem elérhető. Feltörték?
- Csípőfájdalom esetén van valami torna, ami átmenetileg segít?
- Ha képet akarok feltölteni az iwiwre, napok óta azt írja, hogy karbantartás miatt, átmenetileg nem elérhető, nézzek vissza később. Mi a baj?
- Létezik olyan, hogy valakinek "csak" átmenetileg kell dialízis?