Hányás, hányinger visszatérése a második trimeszterben (beszélgetés)
Nekem nem múlt el egyáltalán, igaz 13 hetes vagyok.
Az első és második terhességemnél 21 hétig kínoztak ezek a tünetek, a harmadik terhességnél a 17. hétig.
Mind a két nővérem az egész terhesság alatt hányt!
Nekem csak kis émelygés volt a 9.hétig.
Szia
Mikor a lányommal voltam terhes, szinte végig hánytam... Voltak jobb és rosszabb periódusok.
Most a fiammal vagyok terhes, a 12.hétig hánytam, meg most van egy rosszabb periódus... 26 hetes terhes vagyok. Orvosom szerint, ez a terhesség is ilyen lesz. Nem jelent különösebb problémát. Sokat kell inni, kicsit kímélőbb ételeket kell enni.
Kitartást 😊
Van ilyen, étel intolerancia miatt van nekem. De kopp-kopp-kopp jó probiutikumot találtam és szedem.
Reggel Jutavit probiutikum és délután 5 csepp Vitaking!
...és persze gyömbéres szegfűszeges és rozmaringos teát iszok ! Szuper jó.
Sokáig voltam így és egyre rosszabb lett,közben pangó savam lett és ételtől hol így hol ugy voltam!
Fentiekben írtan ez bevált!
Sziasztok
Van köztetek olyan akinek már hetek óta elmúlt a hányás hányinger és középidőre visszajött? 😒
További ajánlott fórumok:
- Haskeményedés, barnázás a második trimeszterben... mindenre a pihenés a megoldás?
- Vetélés a második trimeszterben
- Magzatvíz szivárgás második trimeszterben, volt valakinel? Meddig lehet igy kihúzni?
- 3 trimeszter, 33. héttől folyamatos émelygés, hányinger, ez normális szerintetek? Tanács?
- Harmadik trimeszterben visszatér az elsőben lévő hormoningadozásos, hangulatváltozásos, depis időszak?Mi a tapasztalod?
- Második trimeszter veszélyei