Hanyadik hétig szedtétek az utrogestant a terhesség alatt? (beszélgetés)
Sziasztok!
Már 1 hete nem szedem és szerencsére nem érzem,hogy baj lenne :) Csak annyit érzek,hogy amikor a kupot használtam ugyebár kifolyt és akkor volt ilyen sárgás szinü ami még mindig van.Olyan mintha még mai napig használnám a kupot.Ez mitöl lehet?
(bocsi ha hülyén fogalmaztam)
Szia!
Én 22. hétig kaptam, a barátnőm ugyanannál az orvosnál a 13. hétig szedte. Más kórelőzmény miatt kaptuk, szóval az is számít szerintem talán, hogy miért kell szedni.
Kitartás!
Szia!
Én is ugy hallottam,hogy a méhlepény veszi át a szerepet.csak azt nem tudom mikortol van méhlepény? 12 héttöl már van ugye?
Pénteken hagytam abba,hogyha baj lenne akkor már véreznék?
Jajj lányok annyira szeretném,hogy minden redben legyen.5 év küzdelem és 4 elhalt terhesség után érthetö az aggodás :(
szia! ne aggódj, biztos minden rendben lesz, nekem az első baba inszeminációs, nála kellett szedni a 12.hétig, onnan csökkentve, a többi babánál már fel sem írták!! és csak azért kell a 12.hétig szedni, mert ez a sárgatestet "támogatja", ha jól emlékszem még rá, viszont a sárgatest a 12héttől elhal, és a méhlepény veszi át a funkcióját! (ezért szűnik meg ekkortól a hányinger is), de nézz utána a neten, biztos van rá leírás!
sok sikert a babához, minden rendben lesz!!:)))
SZia!
Úgy tudom, nekem is majd a 12. hétig kell csak szedni az Utrogestan-t.... Nekem még hátravan belőle 7 hét...
További ajánlott fórumok:
- Hanyadik terhességi hétben érdemes elkezdeni előkészíteni a csomagot, amit majd magammal viszek szülni, ha itt az ideje?
- Hányadik héten hánytál először a terhességed alatt?
- Kinek, hányadik napon lett "kétcsíkos" a terhességi tesztje, és milyen erős volt?
- Hányadik napon lett pozitív a terhességi teszt?
- Elvileg mikortól lehet valakinek terhességi tünete? Pontosabban hányadik naptól?
- B6 vitamint szedtetek a terhesség alatt hányinger ellen?