Hány hetes\hónapos korában kezd nőni a kismama hasa? (tudásbázis)
Az elsö terhességemnél egész végig alig volt pocakom...Most 16 hetes vagyok,kb 1 hét alatt hatalmasat nött.
Na nem egy görögdinnye,de szemmel làthato hogy babàt vàrok.Szerintem mindenkinél màs.
elsőnél: a 20. héten sem vették észre rajtam...:)
sőőőőt, mivel januárban szültem, karácsonykor a télikabátomban meg sem látszódott, h egyáltalán babát várok.
a második is januári, vele sem lehetett látni kabátban, viszont pulcsiban kb a 5. hónapban már egyértelműen volt egy kis poci, de aki nem tudta, azt gondolhatta, h csak jóllaktam...
most a harmadikkal 16hetes vagyok, de senki meg nem mondaná...
nekem elég széles a csípőcsontom sokáig keresztben is feküdtek a babák, így nem előre nyomultak:D
Kb. 12 hetesen már látszik.
Nem biztos, hogy nagyobb, hanem más a formája a hasnak.
szerintem ez alkati dolog!
nekem az elsővel olyan 10 12 hetesen már simán látszott...a másodikkal meg olyan 15 hetesen...mindkettővel hatalmas lett a hasam...és mégis a második lányom majdnem egy kilóval volt nehezebb..
Ez alkati kérdés, valamint hogy hanyadik babát várja az illető.
Nekem a 7dik hónapban még annyira kicsi volt a hasam, hogy csak az vette észre aki tudta.
További ajánlott fórumok:
- Kismama klub, nemcsak kismamáknak
- Titkos fórum;)-Kedvenc Kismamáimnak;)
- Szülési tapasztalatok, tippek kezdő kismamáknak
- Mennyi idos koraban kezdtetek el huzogatni fiu babatok futyijet? Furdes elott vagy utan celszeru? Ti hogy csinaltatok?
- Nem tudok ráállni a bal lábamra.Minden mozdulatra nyilalva fáj a derekem bal oldala. Hetekkel ezelőtt kezdődött... 27.hetes kismama
- Kíváncsi lennék kinek mikor, hány éves korában, milyen tünetekkel kezdödött a változókor, minden a témával kapocsolatos észrevétel érdekel.