Hány évesen házasodtatok? Milyen most a házasságod? (beszélgetős fórum)
26 évesen mentem férjhez, akkor 3,5 éve voltunk együtt. 5 év házasság után váltunk el, de sokkal előbb kellett volna! Sőt, nem is kellett volna összeházasodnunk! He-he, utólag mindig könnyű okosnak lenni!:)
Én 18 voltam a férjem 23, és 38 éve vagyun házasok.Azóta jóban, rosszban együtt,pedig voltak elég kemény évek, mikor más lehet, már feladta volna! Nekem ő a másik felem!
nem házaság,együtt élés 25évesen.
Számomra fontos. Az idén lesz a 39. házassági évfordulónk.
Én 25 voltam tavaly, amikor hozzámentem a páromhoz, aki 34 volt. Boldogok vagyunk egyelőre.
19 évesen,és 25 éve tart.Hullámvölgyek természetesen nálunk is voltak,de most minden oké!:)
19, 23, 38 (tavaly volt a harmadik)
de végre megtaláltam!!! :))))
Én 33 voltam, férjem 29, 2006-ban házasodtunk. Most elég szar...
Mindketten 19 évesek voltunk, mikor összeházasodtunk. Ennek lassan 4 éve:)
Vannak hullámvölgyek, de hol nincsenek?!
Azt kell hogy mondjam, boldogok vagyunk :)
28 évesen. Bontva 2003-ban. Hála az égnek... :))
33 évesen, és Ő az igazi!
A papír a pont, hogy megállapodtunk.
én 20, ő 23 volt. Nyáron lesz 9 éve, de 14 éve ismerjük egymást, és még mindig dúl a LOVE!
Szia!
Én 29 voltam, párom 33.
3 éve lesz jövő hónapban, hogy összeházasodztunk:) Ma sem tennék másként! CSAK hozzá mennék :)))
20évesen és 27évesen váltam el.Jó volt ez így :)
Én 22 voltam a férjem 20:)) Májusban 14.-éve lesz ennek:) Szerintem kapcsolatban ugyanilyen lehetne. Nem bántam meg,de szerintem nem a papírtól ilyen amilyen.
20 évesen ...még tart, előtte 3,5 évig jártunk:)
19 évesen...:)Májusban leszünk 25 éves házasok,de én 2010.09.23.is számolom..Akkor romboltuk le,és építettük fel új alapokra...
20évesen,25 évig tartott...
Hát azért ez erős túlzás. Nálunk mind a ketten azt mondtuk, ha a másik nagyon szeretné összeházasodhatunk, de egyikünk sem akar házasodni, mert egy kamu hercehurcának tartjuk az egészet.
20 és 26, nagyon régen volt, együtt vagyunk jóban-rosszban.
Elég egyszerűen gondolkozol, szerinted mindenki azt akarja, amit te, aki nem az irigy? Engem az exem többször megkért a 16 együtt töltött év alatt, de én nem akartam férjhez menni. A mostani kapcsolatomban is én vagyok az, aki ódzkodik a házasságtól. Egyszerűen feleslegesnek tartom, sose akartam férjhez menni, még kislányként sem álmodoztam esküvőről. Ez van, nem vagyunk egyformák.
27 voltam, a párom 34, idén lesz a 9. házassági évfordulónk, de már 13 éve vagyunk együtt.
Jól működő, szerelmen, szereteten, bizalmon alapuló, boldog életünk van 2 gyerekkel :-))
19, 23, július 10-én lesz 30 éve. Még mindig 1 ágyban alszunk:) Igaz, már ott van a kutya is :))
21, 32, 23 éve, lassan 24.
Valaki írta, hogy kinek nem fontos a házasság. Én is azt gondolom, hogy azoknak nem fontos, akiket nem akarnak elvenni, akikhez nem akarnak hozzámenni.
Bár ha a mai puccos, sznob esküvőkre gondolok, akkor sok esetben azt gondolom, hogy itt sem a házasság a fontos, hanem az, hogy kifelé vetítsenek, mert egyébként már az esküvő után 1 héttel külön alszanak.
Ezt most nem általánosságban értem, így nem kell magyarázkodni, stb. De én ezt figyeltem meg...
22,30. És 26 éve jól működik:)
További ajánlott fórumok: