Hány éves kortól kell kezdeni a bulizást? (beszélgetős fórum)
hű, elmondod neked melyik egyenlettel jött ki ez?
nekem mindig 13,2-t dob ki.
:)
Jó a megállapítás!
"Kell"?
Sosem kell...
Mindenkinél máskor jön el a pillanat.
Nagyon sok függ attól, hogy milyen társaságba keveredik valaki
Onnan, hogy rosszul vagyok a tömegtől, rosszul vagyok a szórakozóhelyektől, rosszul vagyok azoktól a zenéktől, amiket ma "menőnek" és "divatosnak" tartanak, s általában azoktól is rosszul vagyok, akik az ilyen helyeket gyakran látogatják.
Ha tud valaki olyan diszkót, ahol jazz/swing/blues zenekar ÉLŐBEN játszik, akkor lehet, hogy meglátogatom. :-P
KELLeni sose kell, inkább az a kérdés, hogy mikor LEHET... Én 16 évesen lettem először elengedve, de 10-re otthon kellett lennem... Akkor persze haragudtam érte, de mai fejjel azt mondom, ennyi épp elég is volt. Nem maradtam ki semmiből. A városba, különböző szórakozóhelyekre nem is gyakran mentem, de ha őszinte vagyok magammal, ritka is volt, hogy jó lett volna. A házibuli jobban bejött, megszokott, normális társasággal, ahol nem az alkoholizálásról szólt a mulatság. De ezt se vittük túlzásba soha. Itt is igaz, hogy a kevesebb több. Néhány emlékezetes, bulis éjszaka, jó társaság, jó zene, sok-sok tánc...
De szerintem ez 18 éves kor után is bőven jó.
KELL???
40 évesen még nem voltam bulizni, és nem is mennék! Egyáltalán, mit lehet ott csinálni? Fel-alá járkálni ismeretlen emberek között, leinni, bedrogozni magam? Valahogy nem csábítanak ezek a lehetőségek!
Szerintem egyénenként változik, ki mikor kezdi el a bulizást. 13-14 éves korban mindenképp korainak tartom.
Én 15 évesen kezdtem el eljárni szórakozni diszkóban - igaz, akkoriban még kicsit más világ volt, és a bátyámékkal mentem (félévente egyszer, max kétszer - kibírtam..).
Manapság szerintem a gyerekek többsége szeretne minél előbb "felnőni"... még nem tudják milyen jó is gyereknek lenni... :)
A gyerekgyilkosság ügyében bennem is felmerült a kérdés.
16 éves a lányom, nem jár diszkóba... iskolai buliba elmegy, de ha 8 után van vége, én várom a suli előtt, addig nem jön ki, amíg oda nem értem. EZ részéről is elvárás. Amúgy nálunk iskolai bulik sincsenek 10 után.
Diszkóba nem azért nem jár, mert nem engedem, sőőőt próbáltam is, hogy menjen el az osztálytársaival, hogy kicsit lássa milyen az. Köszönte szépen, de nem kér belőle. Mi, ha a párom itthon van, járunk bulizni, olyankor velünk jön a lányka is és a párom fia. Együtt jó bulizni, valljuk! :o))
További ajánlott fórumok:
- Szó-tag-lánc - az előző szó bármely szótagjával lehet kezdeni és minimum három szótagos szavakat kell írni
- Hogyan kezdhet az ember új életet? Mit kell ilyenkor hátrahagyni, s mit kell elölről kezdeni?
- 3 hós a babám. Tudom, hogy csak 4 hós kortól lehet elkezdeni a hozzátáplálást, de mégis mikor? És mivel?
- Mikor kell elkezdeni huzogatni egy kisfiú fitymáján a bőrt? És mi ennek a folyamata?
- Mikor kell elkezdeni babánknak járni?
- Ha abbahagyja valaki a fősulit még az elvégzése előtt, akkor mikortól kell elkezdeni visszafizetni a diákhitelt?