Hány éves korodban és hogyan ismerkedtél meg a férjeddel? (beszélgetés)
31 évesen ismerkedtünk meg.
Neten, egy fórumon kezdtünk el beszélgetni. Mindketten külföldön éltünk akkor, csak köztünk volt egy fél világ. :)
19 évesen, szilveszteri buli, új évi köszöntés után
18 évesen pótszilveszteren
17 éves voltam, egy bálon ismerkedtem meg vele
29 éves voltam, neten ismerkedtünk meg.
17 éves koromban egy iskolai bálon
19 évesen; évfolyamtársak voltunk a programozó matematikus szakon, ahol kinézett magának.
Gratulálok, és jópofa a nejed.:))
Most ugrik be, régen mi is csináltuk, de mára elmaradt. D
78-ba lett a 2. munkahelyem / ahonnan nyögdíjba is jöttem :( / kolléganőmék akkor voltak 12 éves házasok , én + kérdeztem tőle , h : Úristen ! hogy lehet annyit kibírni ?!!!!!! / most leszünk 45 évesek karácsony előtt , akkor 5 éves házasok voltunk /:( tavasszal + mindketten 65 évesek :( ha addig nem nyekkenünk meg :(
Nem maradtál le senkiről..valahol megvan a tökéletes férjed, csak türelem..
A nejem még alszik, de úgysem ülne le a géphez..helyette veszem a bátorságot..
szóval 1965-ben ismerkedtünk meg, 1968 novemberében összebútoroztunk. Azóta mossuk egymás hátát..(mondaná a nejem)
Hogy ne kelljen számolni, ötven éves házasság..
...nem sétált , oda jött hintázni , ő is gyerek volt még :)
...ne érezd így magad !!! a lányom 44 és hasonló a tapasztalata :( :( v foglalt v nagyon gáz :( :(
:D és nem is ő az egyetlen :( :( :( régi kedves kolléganőm pl úgy ismerkedett + a tündéri férjével , h az a kocsmalépcsőn lepottyant a lábai elé :D :D :D nagyon régen volt , már sok éve nem él a férje , de szerettem volna olyan szépen élni , ahogy ők élték le az életüket :) :)
32 évesen, a munkámból kifolyólag.
18 éves voltam,de akkor még mindketten kapcsolatban,viszont jó barátok voltunk.
Majd 10 évig semmit nem hallottunk egymásról,egy fb-ra feltöltött fotónak köszönhető,hogy megtaláltam,az első pillanattól együtt vagyunk,ahogy újra találkoztunk❤
20 évesen találkoztunk először, de akkor még barátnője volt és nem is nagyon foglalkoztunk a másikkal ebben az értelemben. Aztán 26 évesen, EFOTT-on pecsételődött meg a sorsunk 😍
8 ? 9 ? még nem voltunk 20 évesek , amikor férjül vettem :( azóta is sajnálja magát :( :(
A 23-ik szülinapom előtti este ismerkedtünk meg egy buliban. 3 év után házasodtunk össze. Nagyon örülök, hogy elmentem arra a bulira, és hogy ő is eljött.
18 voltam ismerkedéskor, és 21, amikor összeházasodtunk.
14 - I. gimiben osztálytársak voltunk, érettségi után mentem hozzá feleségül.
...és 28 évesek voltunk, amikor volt az esküvőnk.
16 évesen ismertem meg, majd 35 évesen mentem hozzá😂
21 évesen egy rock fesztiválon.
Hát még egy 11 éveshez képest.:-)) Millió egy ember van, aki csak később talál párra.
Ja, de néha olyan öregnek érzem magam pl egy 18 éveshez képest.
Ugyan már.:-)))
25 évesen ne temesd el magadat! Még előtted az élet!
További ajánlott fórumok: