Hány éves korban érdemes "megállapodni" egy partner mellett? (beszélgetés)
Itt csak egyetlen tényező van, ami időhöz köti a dolgot, a gyermekvállalás, tehát aki gyereket akar, annak mondjuk max 40 éves korig.
Egyébként meg kortól független. Amikor megtalálja azt, aki mellett nincs hiányérzete semmiben.
De mindentől függetlenül úgy érzem, hogy egy nőnek azért 30 éves koráig célszerű megtalálni az igazit. Ugyanis utána már többnyire csak olyan ember közül válogathat, aki vagy elvált, vagy túl sokáig élt egyedül .És ilyenkor viszont számítani kell arra, hogy az illető nem a legideálisabbak táborát gyarapítja. Akivel "minden rendben van", az ilyenkorra már családos.
Akkor, amikor megtalálod azt az embert, akivel jól érzed magad, sok közös van bennetek, akit megszeretsz és elfogadsz olyannak, amilyen, a hibáival együtt. És van fizikai vonzalom, kívánjátok egymást! Akivel tudsz kommunikálni és sok mindent meg tudsz beszélni, és jól megértitek egymást. Aki kielégíti az érzelmi, szellemi és fizikai szükségleteidet!
Tök mindegy mikor és hány évesen jön!
sztem nem korfüggő!!!
érettség,hozzáállás,kölcsönös szeretet,tisztelet.........
ilyenbe korhatár nem létezik....
úgyis megérzi az ember, hogy ki a megfelelő neki...
Nem szeretnék részletekbe belemenni
Egyértelműek azok a dolgok, amiket nem láttam akkor mikor rossz döntéseket hoztam az életem során, ha akkor okosabb lettem volna akkor a jó döntéseket hoztam volna meg
Egyébként édesanyád milyen viszonyban volt az exbarátoddal?
Róla mi most a véleménye, ő is tökéletesnek tartja(az anyósok, akár fiús akár lányos szülők nem szoktak jóban lenni a kiválasztottal, mert a legjobbat akarják a gyermeküknek és az a legritkább esetben illik rá az aktuális partnerre)?
Ennyire nincs? Hmmmm
Hát akkor muszáj elfogadnod,hogy kellett ez a tapasztalás,ahhoz hogy eljuss oda ahol most vagy.Ez segíteni fog abban,hogy legközelebb máshogy értékelj értékeket az életedben.
És ez akkora probléma,hogy szakítás a megoldás?
Nem tudom mi ez,de ha fontos neked ez a kapcsolat próbálj meg ezért küzdeni....,ha lehet.
Mindig vannak és lesznek hullámvölgyek...
Mert van egy probléma amit már többször átbeszéltünk de nem jutottunk egyről a kettőre
Az az érdekes hogy eddig minden tökéletesnek tűnt, derült égből villámcsapásként jött a dolog, VAGY eddig is itt volt csak most vettük észre
utólag mindig könnyű okosnak lenni és ez rám is igaz, sok dolgot ma már úgy látok, hogy "mekkora hülye voltam ekkor meg akkor" viszont ami ma egyértelmű az akkor nem volt az
van erre egy jó mondás:
"A tapasztalat olyasmi, amit azután szerzel, hogy szükséged lett volna rá."
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, hogy mindenkivel kavarok, és képtelen vagyok megállapodni?
- Titoktartási megállapodást ha megszegem, mik a következmények?
- Jár-e valamilyen hátránnyal számomra, ha nem fogadom el a közös megállapodást, hanem ragaszkodom ahhoz, hogy a munkáltató mondjon fel?
- Váláskor közös felügyeletben megállapodott szülők, nálatok hogyan működnek a dolgok?
- Kivel köthet együttműködési megállapodást egy szakközépiskola összefüggő szakmai gyakorlatról, milyen szabályai vannak?
- Együttműködési megállapodás magánszemély és cég között, legális munkáról. Mik a feltételei?